28 mars 2009

Earth Hour!


Nu är det snart Earth Hour! Då släcker vi ner för jorden! Vi har börjat förbereda här hemma med massor av tända ljus, Tv;n och datorn ska snart stängas av! Godis,dricka och spel ska plockas fram och sedan ska vi mysa! Sonen tycker det ska bli jätte spännande!
Hoppas ni också släcker ner!
Kram Maria

7 kommentarer:

Jema Rose sa...

Alla lampor är redan släckta här hemma...mysigt med alla levande ljus!

KRAM, Jenny

<3

Heaven and Earth sa...

Självklart släckte jag ner!!

Hela lägenheten full m tända ljus.
Dottern o jag satt o pratade o smaskade i oss lite glass!!

Bra grej, tycker jag!

Ha en skön söndag!
Kram! Iréne

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Det kändes andäktigt i går, tänk vad mycket energi vi skulle kunna spara tillsammans om vi släcker lite mer ofta. Vi gick en promenad hem under Earth hour då vi varit på middag hos goda vänner, ca 90 procent hade släckt ner!!! Det var dock många som hade teven i gång...Hoppas att detta initiativ väcker oss människor ur vår dvala, kanske blir Earth hour en nystart för oss alla. En fortsatt trevlig helg önskar jag dig! Hälsningar Anna-Lena

C De-sign sa...

Jag gjorde samma sak...och blev dessutom irreterad på grannar som inte släckte ner.....( så man kan bli....!!!) Det kändes lite speciellt...en bra manifestation tycker jag! Vad trevligt det var att se filmen från ditt hem...och du sa så bra saker om bloggandet! Det är så för mig att jag köper inte tidningar/magasin längre jag har en "skatt" av inspiration och vackert "ögongodis" att ösa ur! TACK!!!! öNSKAR DIG EN SKÖN SÖNDAG!
KRAM fr C

Jema Rose sa...

Ha en fin Söndag du också!

: )

KRAM, Jenny

<3

Anonym sa...

ja vi släckte och gick och lade oss tidigt riktigt härligt att vakna pigg.

Vita ljuva tankar sa...

Jodå, här var det mörkt, förutom alla tända ljus, större delen av kvällen. Mysigt!

Kram Linda