22 juli 2008

15 kommentarer:

Anonym sa...

Så vackert du har det!
Och misstolka mig rätt, men så skönt att se att det är så...vanligt!
Jag ska förklara mig: ibland när jag surfar runt på alla vackra bloggar överväldigas jag av allt det vackra, det känns så överdådigt och ouppnåeligt. Man glömmer lätt bort att det är alldeles vanliga hem man tittar in i. Då känns det lite hopplöst att försöka få någon ordning i en gammal tråkig hyres-trea. Men du har ju lyckats få en vanlig liten villa att bli ljuvlig med små medel, så då kan ju jag oxå!
Förstår du vad jag menar?
Det är nog den finaste komplimang jag kan ge... ditt hem är verkligen lagomt vackert. ;)

Utdrag från SAOL:
LAGOM
adj. o. adv.som är som sig bör (för att passa för ett visst ändamål), lämplig, passande; ss. adv.: just på sådant sätt l. så mycket l. i så hög grad som det bör vara l. som behövs, varken för mycket l. för litet, utan överdrift; äv. i uttr. lagom för ngn l. ngt.

Dvs. perfekt!

Kram
// Linda

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!!!

Ojojoj...suck...
om du känner någon som smyger omkring i ditt hem så är det bara jag som är på besök....
Kan inte finna ord nog....håller med föregående...
PERFEKT !!!

Kram nilla

Änglahem sa...

Hej Maria......

När kan jag flytta in???.....snart*blink*

Håller helt med de två ovanstående talarna!!! Vackert, så vackert....men man känner hopp för sig själv om du missförstår mig rätt här!!

Jag kommer vid tre-tiden i em, blir bra va?...tror att Nilla flyttar in också!! Tänk vad vi kunde fnittrat oss alldeles fördärvade....!!!*fniss*

Ha en skön dag!! utan oinbjudna bloggare som står på tröskeln med resväskan i hand*tihi*

Kraaaam, Ulrika

vitating sa...

Till HEMMA HOS LOREI!
Jag hittar inte till din blogg. Stort tack! Jag förstår precis hur du menar! Det är så jag vill att det ska vara, ett vanligt hem. Jag vill visa på att man kan älska inredning, pyssla, göra fint och fixa hemma med enkla medel! Jag har massor av drömmar, vårt hus ska byggas ut o jag drömmer om ett stort lantkök, stort öppet vardagsrum, veranda som hall m.m. Men tillsvidare så renoverar vi vårt lilla hus med enkla medel, färg, loppisprylar och nya ting. Ett hem måste oxå kunna användas, jag vill inte ha några dyra saker eller möbler som knappt får användas. Såklart du oxå kan, alla kan göra sitt boende så man trivs med enkla lösningar och billiga möbler och ting. Lycka till! Återigen, tusen tack!
Kram Maria

Levindas Värld sa...

Åh, åh, åh!!! Lovely, lovely, lovely...hihhi!! Jag kan inte säga det nog med gånger, jag älskar ditt hem, hela ditt hem!!

Du har verkligen fått alla rum att gå så vackert ihop med varandra. Mkt vackra saker utan att det ser varken för mkt eller plottrigt ut, allt har du placerat perfekt! Nytt och nött, eget skapat och så mkt inspiration så jag säger då det! Ditt hem är nog det jag "känner allra mest för" här i bloggvärlden!
Jätteskoj att se helhetsbilder av rummen.

Jag är ute efter ett sånt där fint symaskinsbord som du har i vitt, de är ju såå fina!!

Ha nu en riktigt fin och mysig dag, ser redan fram emot nästa inlägg...hihi! Att kika genom bloggar är som att bläddra i världens bästa heminredninsgtidning juh :)

Ullis/Leva på landet sa...

Jätte kul med en riktig rundvandring hemma hos dig. Du har det så fint o mysigt. Man får en riktig helhet när man ser alla bilderna du tagit.Gillar tvskåpet och undrar var du köpt det. Förstår att du vill ha det vitt, däremot tycker jag inte du ska måla matsalsmöbeln. Jag tycker det är snyggt när något bryter av mot allt det vita.

Kram Ullis

Elisa Day sa...

Så många vackra bilder från ditt underbara hem! du är verkligen duktig! Kram

Anonym sa...

Vad mysigt & hemtrevligt du ser ut att ha det :)

My Lovely Things sa...

Hej Maria!!

så fint det är hos dig..
Kul att få var amed på en rundvandring..
Jätte trivsamt verkligen..

ha det så bra..
kram anna

Jenny Oak Fae sa...

Jag har bara ett litet ord att säga till dig om detta inlägget:

TACK !!!

: )

Kram, Jenny

ängeln i vitt sa...

Ja tack jag hänger med in. Snacka om rundvandring alltså. Vänta nu en stund.....jag ska ta ett varv till....himmel så mysigt ni har. Vet du att jag har block och penna här bredvid och gör en lista med vill ha saker. Kan bara tala om att sidan snart är full. Gud vad mycket fina saker du har. Nu tar jag en vända till :-)

Kram Carina

Vit Spets sa...

Hej Maria!
Tack för den trevliga titten av ditt vackra hem - underbart att se helheten...vet du vad jag ser ditt "nya" soffbord ser exakt likadant ut som mitt bord under trappen - kul! Mitt är från min farmor...ps/ nu har jag sytt en portmonäväska - kika in vettja!
Kramis
//Siv

annaslantliv sa...

Vad kul att få se hela ditt hem! Verkligen jättefint. Gillar verkligen köket och soffbordet blev ju jättebra. Jag har ett liknande gammalt rökbord som jag funderat på att plocka fram.
Kul att se vart vimplarna hamnade oxå! Jag vill gärna ha på altanen jag med men jag har ingen altan... ett problem ;-)

Kram Anna

Mamma C sa...

Woow vilket vackert hem du har. Verkligen fint och smakfyllt.
Kram mamma c

Mitt hvite hus sa...

Wow!!! Dette var en fantastisk vandring igjennom et nydelige hjem som er ditt:=) Så mye fint å studere. Du er dyktik tik å sette sammen små stilleben , ja jeg blir helt stum jeg.
Tusen takk for et jeg fikk være med på en rundtur hjemme hos deg:=) Nå flyr jeg hjem igjen med masse inspirasjon:=)
Klem Kerstin