30 juli 2009

Hemma!


Klockan är snart midnatt och vi är nyligen hemkomna eter en helt underbar semestertripp på en egen liten ö ute i skärgården, vi har fiskat, metat på bryggan, spelat spel, grillat, åkt båt, ätit gott, läst, slappat, skrattat, barnen har lekt, vi har myst och haft det helt UNDERBART!!! Vi var där med några vänner vars stuga det är, helt utan ström och vatten inne. Åhhh det här kommer jag minnas när den kalla tråkiga vintern kommer! Nu är det trots allt väldigt mysigt att komma hem och man uppskattar sitt hem och sina saker såååå mycket! På stegen ser ni några patinerade gamla krukor som jag köpte i mängder senast på loppis, såå himla fint!
Glöm nu inte att jag och Sofia har loppis tillsammans på lördag hos Sofias bod i Björnsholm, kl. 10.00-15.00 där vi säljer massor av lantliga, vita och fina ting!!!! VÄLKOMNA!!!!

10 kommentarer:

Leamarlené sa...

Låter som att ni har haft en underbar utflykt. Visst är det härligt när det inte finns el eller rinnande vatten...så avkopplande.

kram, Marlene

Ett Vitare Hem sa...

Åh vailken mysig tripp ni varit ute på. Sa just det när vi gick på stranden i Skåne en kväll förra veckan att åh jag önskar att man kunde spara denna lilla underbara stunden i en glasburk och försiktigt öppna när det känns som mest tungt i januari/februari. Men men vi tog en massa foton och dem får vi kika på då och minnas ;o)
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Låter härligt.
Var får man tag på så fina änglavingar?

Brunkullan sa...

Borta bra, men hemma bäst! Det är ett ordspråk som verkligen stämmer.
Jag trivs på de flesta ställen, men när man väl är hemma så känns det så himla bra:)

Susanne

Vita små hjärtan sa...

Så mysigt ni har haft det! Å lycka till med loppisen!
Kram Agnetha

rustik charm sa...

Låter härligt:)Hoppas det går bra med loppisen, synd man inte kan vara där.
Ha en bra helg.
Kram Kristina

Lantliga drömmar sa...

Visst är det mysigt att kunna tänka tillbaka på sina härliga semesterminnen. Nilla

Vitt o Vältummat sa...

Synd att det är så långt...annars hade jag kommit!
Kram/Åsa

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Välkommen hem! Å lycka till med loppisen! Håller tummarna till bra försäljning!

Kram Elin

furulunds lantliga sa...

Måste bara skriva några rader och tala om hur mycket du har inspirerat mig och mitt pysslande hemma, ska erkänna att jag knyckt en och annan ide.Det är alltid lika roligt när du skrivit ett nytt inlägg

Många kramar Ninna