12 november 2008

Ääääntligen onsdag!


Jag älskar onsdagskvällar, de är nästan bättre än fredagskvällen för onsdagen är min sista arbetsdag för veckan, nu ska jag njuta av fyra dagars ledighet!
Denna kvällen gillar jag att tända MASSOR av ljus och mysa framför Bonde söker fru (japp, jag ser det) samt Oskyldigt dömd!


De små trummorna är nya och ska få vara i sonens rum sedan. Hans rum ska gå i blått, rött och svarta detaljer, trummor, soldater, en svart järnsäng (om jag får som jag vill), vimpel i taket, gammal skolbänk, vitmålad råspont på väggarna. Flickans rum ska gå i rosa, rött och vitt, liten sittgrupp i vitt, ett minikök med drappier under, massor av virkade bakverk, gammalt fönster med ljusslinga, sänghimmel, vimpel, gammal säng och vitmålad råspont. Gaaaahhh...så härligt det ska bli! Det är mindre kul att ha lekrummet nere i vardagsrummet :-(
Nu ska jag slänga mig i soffan och.......inte göra NÅGONTING!! Bara njuta av min ledighet :-)
Kram o hej!
Maria

14 kommentarer:

Anonym sa...

vad skönt!!! jag har en önskan om att jobba skift.Arbetar nu med ett månd till fred jobb.Du har massor av tid till pyssel, avkopplande och skönt eller hur!?fINA O INSPIREANDEsidor du har. KRAM lotta

Leamarlené sa...

Å vad skönt att ha ledigt så många dagar.

Super fint kommer dina barn att få det. Mina är så stora så jag får inte alls välja färg mer...tråkigt.

Kram, Marlene

Viveka i Bläckhornet sa...

Så skönt att ha så lång ledigt :)
Dina barns rum kommer att bli alldeles alldeles uuuunderbara...

Kram Viveka

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt. har också tittat på bonde söker fru idag. Härliga bilder.

Kram Ullis

Mitt hvite hus sa...

God morgen Ja nå har du nytt din onsdagskveld. Høres helt herlig ut. Så deilig å ha langfriO=) Nydelige bilder du viser også=)

Ønsker deg en fin torsdag0) Klem kerstin

Änglahem sa...

Hej Maria,

Du är väl för gullig du! så fint och "gosigt" du skrev till mig, värmer så gott mitt lila hjärta!

Oj då....barnens rum klara!!..bara jobbet som ska göras då!*fniss*. Visst är det frustrerande när man vet precis hur det ska se ut...så får man inte sätta tänderna i det ännu.*snopet* Vi håller ju på med vårat sovrum...i verkligt sakta mak*suck*....vill ju att det ska vara klart NU! helst igår!*hihi*....otåliga fruntimmer känner inte jag några!*haha* Gör du?

Ha nu en härlig lång helg...igen!
Låter som ett väldigt bra jobbupplägg det där!

Många kramar, Ulrika

Änglahem sa...

jaaa...INTE har jag något LILA hjärta inte*tihi*....ska ju vara LILLA hjärta så klart!

Villa Carl Larsson sa...

Ja hoppas du njöt riktigt ordentligt av din onsdagskväll och lediga kväll :) Men inte är du ledig varje vecka så eller? Vilket lyx i så fall.
Kram Josefin

Malin sa...

Hej!!
Du har alltid nåt vackert att visa! Älskar fattigmanssilver. Vad skönt att ha lite ledigt. Bonde söker... brukar jag inte se, men däremot Ensam mamma... Sambon tycker jag är tokig som gillar det =)
Sköt om dig!
Kram Malin

the80sme sa...

Ja visst är det underbart med ledighet! Min sambo fick också långledigt igår, 4 dagar precis som du, så det blir en mys helg!

Älskar din blogg för övrigt, otroligt inspirerande! Du har gått mig att vilja göra om i vår egen lägenhet, och faktiskt uppskatta vårt gamla köksbord som jag avskytt tidigare :)

Så tack för alla underbara inlägg och jag ser fram emot att se hur ditt hus blir julpyntat :)
Kram Linda

Viola sa...

Vad skönt det låter, vad härligt att få vara ledig så länge, ha det så bra, räknat dagarna till advent, kramar

Vit Spets sa...

Hoppas Din ledighet fortsätter i dag!
Jepp, jag såg oxå bönderna & oskyldigt dömd igår... jag ser rummen framför mig, hiihi

Kramis
//Siv

Villa Carl Larsson sa...

Hej igen! Ja det lät ju helt underbart att jobba så. Jag tänker lite som dig där. Fritiden är ju också värdefull på sitt sätt så tiden blir också pengar egentligen. Klarar man sig bara ekonomiskt så varför inte. Har också valt att inte jobba 100% alltid just på grund av den anledningen att jag ansett att min fritid varit värd mycket. Nu pluggar jag och när jag väl börjar jobba blir det nog så mycket som jag bara kan. Längtar efter ett jobb nu :)

Vi hörs nog snart igen. Kram

Anonym sa...

Vilken lycka att få ha 4 dagars helg.....då hinner man ju med att pyssla, så som du har gjort. Fina saker!

Kram P