3 november 2008

Ett BARNsligt inlägg :-)


I söndags hade vi halloweenfest hemma hos oss! Sonen, 5 år hade bestämt det :-) Han bjöd in 5 glada spralliga goa pojkar, så sex utklädda busungar härjade runt i vårt hem som mest gick i svart och orange!


Hua, mamma vågade nästan inte se på spindelnätet, jag har spindelskräck! Men sonen tyckte det var jättefint och läskigt!


Han hade planerat och styrt massor inför sin fest, pyntade, var med och handlade, bestämde allt från vilka han skulle bjuda (med viss avgränsning av mamma med risk för att bli ca 15 st). Han bestämde vad som skulle ätas, drickas m.m.


Har satt de och åt halloweenfika, monsterkakor, spindlar, blodsaft och häxbrygd! Under glada melodier från de ljuva tutorna som de blåste i för fulla muggar :-)


På fredagen fixade vi en pumpa till trappan som lyst hela helgen, även ikväll! Puh! Det var skönt att få städa bort allt sedan, orange detaljer är inte riktigt i min smak :-) Men det var en riktig rolig fest, barnen är så mysiga och roliga! De var utklädda till skellett, tjuv, spöke, batman m.m. Kan tillägga att min minsting som är 1 år var hos mamma och pappa, tack igen!! Hon är livrädd för utklädnader :-( Jultomten blir nog ingen vidare hit!

På tal om jul så vill jag tipsa om en jättemysig webb-butik med barnsaker, Blå elefant. Lite julklappstips! Detta köpte jag till min lilla dotter, spishäll med grytor, allt i trä! Praliner i tyg, rosa trumma och en prinsesspåse!


Sonen köpte jag också en trumma, fast röd, en påse och en hamburgebricka helt i trä! Till mig köpte jag en fin ljusstake men den får ni se längre fram!


Nu ska jag mysa i soffan under en qvilt och dricka en varm kopp te i min favorit kopp!
Mysig måndagskväll!
Maria

4 kommentarer:

Viola sa...

Vliket party, förtår att det var en lyckad fest, tur att minstingen var bortlämnad i tryggt förvar, så nu får du välan pusta ut, kram och ha en bra vecka, kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul med en liten fest. Kul att det blev uppskattat.

Ha det bra!
Kram Ullis

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Maria! Läcker utsmycknad! Förstår att den blev uppskattad!
Du var väl värd en mysig stund på soffan!
Ha det gott!
Kramar Camilla

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Så där såg det ut hos oss också för några år sedan =) Nu när dom är lite äldre så har dom bara spökigt i deras rum. Hihi nog för att det alltid är så stökigt där så man märker ingen skillnad!
Var annars hos broderns familj. Och där var det då verkligen halloween pyntat. HAHA ungarna gick trick or treat och kom tillbaks med nästan ingenting i påsarna! Dom hade istället bara blivit utskällda av gamlingarna! Ja du vet små byar...Den enda som hade gett gotta var faktiskt Camilla! Hihi ja hon med kommentaren över mig!

Kram Anita