4 november 2008

Utmaning!


Jag har idag fått hem lite nya julsaker som jag köpt! Älskar den vita qviltade julstrumpan!! Fattigmanssilverkottar och zink siffror och bokstäver! Ljushållarna i fattigmanssilver ska jag sticka ner i julplanteringar! Gahhhhh.... vad jag längtar efter att sätta fram alla fina julsaker, pynta, ta in grönt och dekorera! Måtte de sista veckorna till advent gå fort nu!

Jag har fått en utmaning av Anitas ljuva rum Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. * Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. * Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. * Låt dom få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Orkar ni läsa så varsågoda! :-)


1. Jag är en glad, positiv och sprallig brutta i sina bästa år som har väldigt sjuk humor eller rättare sagt väldigt pervers humor, det ligger i släkten *hi hi* Jag har superfin kontakt med mina föräldrar och pratar med dem dagligen, bor bara ca en mil ifrån dem! Jag har en storebror som är 6 år äldre än och som dessutom har 6 gånger sjukare humor än mig :-) Min släkt är väldigt liten, min mammas ända syster är gift med pappas ända bror så jag har bara 3 kusiner och vi har samma mor- o far-föräldrar. I vår släkt är det rena hysterien, vi är alla pratglada, högljuda, pratar med armar, viftar, hojtar, tjoar, skriker och asgarvar när vi ses, alla vill göra sig hörda! Det tog sin tid för min sambo att vänja sig med våra släkt-träffar :-) Brorsans fru har inte riktigt vant sig ännu, hi hi...

2. Jag är en riktig hemmamänniska, skulle lätt kunna tänka mig att vara hemmafru för alltid (är ju dock ingen fru ännu). Älskar att pyssla hemma, fixa, göra om, greja, måla och njuta :-)

3. Mitt lokalsinne är verkligen NOLL, min kära sambo brukar säga att det är ett under att jag hittar hem och till jobbet, som ligger några minuter bort. På gymnasiet hittade jag aldrig, lärde mig först efter 2,5 år var våra hemsalar låg men då var det ju snart dags att ta studenten :-) Att släppa av mig i Stockholm och åka ifrån mig skulle vara katastrof!!!!!

4. Först när jag gick i 6;an, 7:an så lärde jag mig att det hette hammock och inte Hambock! Jag läste i ellos o börja asgarva, mamma! De har skrivit fel! Det står hammock, ha ha ha... Mamma; Ja! det heter ju så! Snacka om pinsamt att jag sagt hambock i alla år (gör det nog än idag ibland, schhhyyyy...)

5. När jag träffade min sambo var den gången jag var som fullast. Vet inte hur han kunde falla för mig, måste varit otroligt charmig! hi hi..Min sambo följde med mig hem den kvällen tillsammans med ett gäng andra kompisar. På morgonen smög jag ner o sa till mamma, bara så du vet så har jag tagit med mig en kille hem! Jag var då 18 år o Mattias 20 år! Sedan stannade han hos mig i flera dagar innan han åkte hem, har sedan dess varit ett par, snart 10 ½ år.

6. Jag var 23 år när vi fick vårt första barn, en son och 27 år när vi fick vår dotter, båda gångerna tog vi reda på könet när de låg i magen! Det var magiskt! Våra barn är det bästa vi har gjort tillsammans :-) De upptar väldigt mycket av min tid, jag älskar att vara mamma!

7. Min sambo och jag har bott i 5 olika hus/lägenheter på våra 10 år tillsammans men nu är det nog färdigflyttat! Här stormtrivs vi i vårt hus Lyckebo fast vi har många planer för vårt hus bl.a. utbyggnationer framöver! Superbra att välja en snickare som sambo/man!


Puh! Nu får det räcka med pinsamheter! Jag skickar den faktiskt inte vidare, de flesta ser ut att ha fått den!
Nu ska jag läsa nya Lantliv, den var verkligen underbar!! Har bara hunnit bläddrat lite i den!
Trevlig tisdagskväll! Imorgon är sista jobbardagen för veckan sedan ska jag o barnen njuta av 4 dagars ledighet tillsammans igen :-)
Maria

7 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Kul att läsa om dig:)
Kram Lallis

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Alltid roligt att få lära sig lite mera om sina bloggvänner =)
Starkt gjort att hålla ihop så länge med en person man träffar när man är så ung som du ändå var.
Kramar Malin

lotta sa...

Hej mysig sida att få titta in på. Du är jättevälkommen in till mig Kram Lotta

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Alltså.................Det är tamefasiken helt jäkla otroligt!!!! Det är som om jag själv skriver...Visst har jag alltid tyckt vi är själatvillingar, men Maria vi måste ju banne mig vara enäggssjälatvillingar =)
VARENDA punkt stämmer in antingen lite eller helt!!! Ja det där lät konstigt men det finns som en röd tråd genom allt. Haha ja det där lät ännu mer knasigare =)

Nä nu måste jag sluta babbla! Haha maken hälsar dig att jag ännu säger fatölj istället för fåtölj!

Kram söstra mi!
/Anita

Vit Spets sa...

Hej där!
Tack för rolig läsning... ja visst är det tryggt & härligt att ha samma kärleksfulla karl än... min har jag haft halva mitt liv redan *hiihi*

Kramis från mig
//Siv

Jozan sa...

Vilket bedårande hem du har! Fantastiskt :) Kul att hitta hit och hämta en massa inspiration. Mvh Josefin

ängeln i vitt sa...

Asgarvar när jag läser om dig och tårarna mina dom sprutar :) Du är rolig du.

Kramiz Carina