12 januari 2011

Vardag

Nu är vardagen här igen! Vi har för några dagar sedan börjat jobb, skola och förskola igen. Men det är ju vardagen som livet mest består av och jag tycker ändå det är lite skönt att allt blir som vanligt igen. En viktig sak som tillhör vår vardag är att hela familjen varje dag samlas vid köksbordet och äter middag tillsammans, gärna med tända ljus och lite fina blommor på bordet.
Lite tända ljus, en enkel finare vardagsdukning med servetter och finporslinet kan få falukorven att bli till en festmåltid :-) En vackrare vardag helt enkelt!
En bra sak med vardagen är ju också att vi uppskattar desto mer när ledigheten inträffar, jag älskar fredagskvällar!!
Det var lite onsdagstankar från mig :-)
Kraaaam Maria

7 kommentarer:

My Lovely Things sa...

ja det är så gott att det är vardag igen. helgdag är mysigt, vill inte vara utan, men det är så gott när allt blir som vanligt igen..
Härlig bild från ditt hem!!

kram Anna

The House of Antoinette sa...

Stämmer - håller med om att vardagsmiddagarna är viktiga!!! Och med enkla små ting kan det bli så mysigt...även under våra vardagar!!!
Kram Anette

Malin's Hus sa...

jag håller verkligen med. vilken underbar ide med "findukat" på en vardag. det ska jag verkligen göra!fredagar är den bästa dagen ever ;9

kram

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Visst är det viktigt med familjemiddagarna. Kan tyvärr vara lite svårt att få alla samlade ibland. Brukar också "finduka" på vardagarna emellanåt - det blir definitivt lite extra mysigt:)
Stor Kram Annelie ♥

Vitt för själen sa...

Så gör vi med..tänder ljus & hela familjen dricker ur fina vinglas..
En mysig stund!!

Må så gott, kram Sophia

Ett Vitare Hem sa...

Mmm våra middagar är också heliga, det är då alla sitter samlade och man har tid att sitta och prata ostört, en underbar stund.
Önskar dig en fin helg!
Kram/Lena

Jana sa...

Nice photo. I wish you happy sunday.
Jana