11 september 2010

Vilken helg!


Åhhh vilken underbar helg det har varit! Anna Truelsen med bloggen My lovely things och en superduktig fotograf vid namn Jonas Lundberg har varit här fredag och lördag. Det var så roligt att träffa Anna i verkligheten efter lång kontakt via blogg och mail! Hon var supermysig!!! Jonas var också en helt fantastisk människa med mycket humor och värme. Det kändes så trivsamt och bekvämt att ha dem här i vårt hem!! Vi har skrattat och haft jätte trevligt!

De har varit här och gjort ett julreportage för en hemlig tidning, återkommer när den är i tryck. Det blev helt fantastiska bilder!!!!!!!!! Jag är sååå nöjd och glad!! Det här kommer att vara ett minne för livet. Nu sitter jag här med familjen i vårt julpyntade hem med julgranen som lyser och äter upp julgodiset. Det doftar jul och det är julpyntat i varje vrå. Nu ska jag vila några dagar innan jag orkar ta tag i att plocka bort julen för ett par månader innan det är dags att sätta upp allt igen på riktigt.

Tack än en gång Jonas och Anna för dessa mysiga dagar!!!

Kramar Maria

4 kommentarer:

(eddas) sa...

Så hyggelig da:)
god jul:):)
eddaKlemmer

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad kul ska bli himla kul att få se det sen!
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS

Familjen Engelbrektsson,Johansson sa...

Åh låter spännande.

Unknown sa...

Kul med en försmak av julen =), väntar med spänning på reportaget, gud så roligt det måste vara att få vara med i en tidning!

Kram Catta