26 december 2010

Julen är nästan över!

Nu har vi firat jul vid fyra tillfällen! Det blir mycket firande med olika släktingar hit och dit. Barnen har kvar att fira med deras respektive gudmor. Julen är verkligen en mysig tid med god mat, tid att umgås och vara tillsammans. Vår jul innehåller tyvärr lite för lite vila och hemmamys. Barnen och jag är i alla fall lediga till och från lite nu fram till den 11 januari, ska bli sååå skönt!

Barnen har varit så glada, nyfikna och förväntansfulla dessa dagar. Tomtens besök var nog höjdpunkten! Vi har en riktig tomte, utan låtsasmask! Barnen tycker han är jättesnäll. (det gör mamma och pappa med)

Jag fick inga paket av tomten men från mamma och pappa :-) Bland annat den här superfina och mysiga vita pläden, går inte att få med på bild hur ljuvlig den är! Sitter insvept i den just nu :-)

En underbar taklampa som en stor lampkjol med samma monogram som mina fönsterlampkjolar och knytbandsgardiner, längtar så tills den kommer upp (lite eljobb som måste fixas med kablar och så först)

Jag fick också dessa jättefina frukostskålar, härliga att äta fil eller gröt i.

Sist men inte minst tänkte jag visa den här söta vattenkannan också. Jag äger ingen vattenkanna, vattnar alltid med hjälp av dricksglas (jobbigt värre) för att jag vägrat att köpa en ful plastvattenkanna! Med den här fina kan jag gärna gå och vattna alla mina blommor! Det var lite av alla presenter jag fått! Barnen har fått desto mer :-)


Jag undrar hur länge jag ska kunna hålla mig från att kasta ut julen, normalt brukar det vara efter annandagen, vi får se!
Nu önskar jag er en god fortsättning!
Kramar Maria

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Ojdå! Kastar du ut julen nu ? Nu njuter jag av att ha pyntat hem. 20 dag Knut kör julen ut hos oss.
Ja skönt är det att vara nu 2 veckor framöver.
Julkraamar !
Sanne

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina julklappar du fått!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Rita sa...

Great Christmas decorations... your house looks stunning beyond words. it looks so cozy and welcoming: just the right place to enjoy the perfect Christmas holiday.
warm wishes
rita

(eddas) sa...

Masse flott du har fått...
kos deg
juleklemmer

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som dere har hatt en fin jul.

og masse fint du har fått...

kos dere videre i romjulsdageen..

klememr =)