23 augusti 2009

Presenter och loppis!


I lördags var jag och mamma på en shoppingtripp till Valdemarsvik. Jag brukar få som födelsedagspresent att åka med mamma på en mysig shoppingdag, bli bjuden på lunch och få handla varor för ett viss värde :-) Denna gången blev trippen till Valdemarsvik. Jag fick den fina vita linnevimpeln från Inredet.


samt schablonen med ett C, den torkade hortensian köpte jag av Linnea på Linneas blommande värld. Den lilla vita skålen med guldkant köpte jag på loppis i fredags för 15 kr.


Fjädrar köpte jag också hos Linnea...

och även den här fina fågelprydnaden som jag fick av mamma och pappa. dessutom fick jag en stor fin zinkbalja från Inredet som jag får visa er en annan dag.


Vi hade en sådan tur att de hade loppis vid hamnen denna dag så jag köpte detta söta lilla set för 20 kr, lagom slitet och charmigt.


den här lyktan hittade jag där också för endast 10 kr!!

I en annan affär, vid namn Farmors hus hade de loppis på vinden och där hittade jag den här charmiga lökkorgen för 25 kr! Det var en jättemysig dag med god lunch på Lilla blå som blev ljuvlig god bakad potatis och skagenröra!


När jag kom hem stod även den här ljuvliga maskinen på bänken som en försenad födelsedagspresent av sambon! Nu dricker jag bubbelvatten för fullt :-) Kanske inte så shabby chic men den är ju vit :-) Dessutom underbar att ha för mig som älskar kolsyrat vatten, skönt också att slippa bära hem tunga flaskor och PANTA!!! Tack söta mammsen och pappsen och min goa sambo för de fina presenterna! Imorgon är det jobbardag igen och en ny vecka!
Ha de gött!
Maria

12 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Grattis och vilken underbar dag och vilka fina saker du hittade!
ha en fin dag!
Kramis/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Grattis och vilka ljuvliga saker du hittade.Vad charmigt att få välja sina egna presenter.Ha en skön måndag kramizar ~~~~RITA~~~~

My Lovely Things sa...

Hej!!
jätte fina fynd..
Kram Anna

Anonym sa...

Grattis! Låter jättemysigt att ha en dag med mamma å shoppa lite...Jättefina saker du hittade =)

rustik charm sa...

Å vilken härlig dag och massa fina fynd och presenter:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

vardagsvitt sa...

Bra tänkt med bubbelvattnet och vad gör det att den är modern och frän det är ändå bättre än att ha PET flaskor på bordet.
Dessutom var den jätte snygg i vitt.
Jag har en i chilirött som var så poppis för ett tag sedan och eftersom det var svärmor som köpte den så tänkte hon inte på att den kanske inte var så diskret som jag hade velat!
Ha det bra Kram Marith

Hilde Heimdal sa...

Åååå sååå mye fint, utrooolig fint du har det :)))))

Fröken Piff sa...

Åh, det låter som en supermysig dag:) Vilka fina ting du fått, jag kan inte leva utan min bubbelmaskin!

Ha det fint! Kram!

Levindas Värld sa...

Åh vilken mysig dag du och din mamma verkar ha haft :)

Bra idé till födelsedagspresent, att umgås sådär och shoppa, skoj!

Fina ting hittade du oxå :)

Ha det gott!

Anonym sa...

Fina saker!! Jag var i Viken förra lördagen o strosade. Hittade inget antikaffären, men däremot MYCKET fint på Inredet(rostigt K,snören,tidning,små kors o madonnor att dekorera med), Linnea o Farmors... Skulle kunna åka ner bara för Inredet - Underbar butik!! (Min vän äger Nilla´s, så kanske för o träffa henne oxå :)) Du har en UNDERBAR blogg!! Och ett jättefint hem =)
Många kramar från en trogen läsare,
Tina (fifi93 på SR)

Anonym sa...

Heej! Jag måste bara få fråga vart du hittade ditt flugskåp? Jag tycker dom är så söta och skulle vilja ha ett själv.. Var ditt dyrt? För dom jag sett är rätt så dyra:)

Har du några bra loppisar att rekomendera här i närheten?

Du får gärna svara till min mail!

emilia_milla@hotmail.com

Emilia Åsberg :)

Emilia.

Vita små hjärtan sa...

Grattis! Tänk vilken toppenpresent att bli bjuden på en sån mysig dag!!! Så mycke fint du fick tag i!
Kram Agnetha