14 augusti 2009

Hamstrar och loppis!


Igår var jag på en stor loppis som jag inte hunnit besöka på hela sommaren, full av förväntan att göra massor av fynd! Dessvärre blev det inte massor...


Men dessa små glasflaskor och ytterligare en glaskakformskål blev mina för 60 kr.


Samt den här lilla hyllan till lillans rum för 20 kr. Den är inte stor, sakerna i hyllan är små miniatyrer. Perfekt hylla till ett litet flickrum!


Jag hamstrar nu också! Jag hamstrar glödlampor, 1 september försinner ju alla vanliga glödlampor till miljövänligare lågenergilampor så jag har köpt mig ett lager med dessa fina lampor samt en annan modell som är skruvade. En påminnelse ifall det är fler som använder dessa glödlampor! Nu ska jag snart jobba igen! Sedan är det fredagskväll, underbart!!!
Fram med snackset, tänd ljus och njut av lite fredagsmys ikväll! det ska vi göra!
Varmastekramen Maria


8 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vad mycket fina fynd och här är en till som hamstrar glödlampor :o)
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Men vilka söta fynd! Jag måste oxå hamstra glödlampor innan dem försvinner! För lågenergin står det en massa text på å då syns det, inte alls fint!

Ha en underbar helg!
Många kramisar Elin

Pillan tittar in sa...

vilka små och söta loppisfynd, jag brukar aldrig hitta nått,, finns mest skräp på dom jag varit på.

hoppas du får en bra fredagskväll med en massa fredagsmys

Vit som snö sa...

Hihi, glödlampshamstar har jag sett att det finns gott om. Jag själv lever med en miljönisse som köper lågenergilampor sen länge... Själv gillar jag doim gamla betydligt mer!
Vad kul att du är tillbaka! Har haft en lååång paus o när den startade så hade du paus pga teknikens strul. Härliga bilder! Öland ser fint ut! Jag har möjlighet till ett jobb i V-vik just nu. Kan du ge mej dina bästa fördelar med att flytta dit!? Mannen vill till västkusten o jag har inte bestämt mej, behöver tips!!
Kram Cilla

Anonym sa...

Hallå! Älskar din blogg!! Superfina bilder. Kommer nog att hänga här en hel del =))

Jeanette sa...

ååå så mycket fina saker du hittar jämt
kram

bikim sa...

You have a lovely blog; very inspiring and romantic. I'll be following it, ok?! take care,
Rosa from Portugal

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風