23 februari 2010

Vårkänsla


Jisses ska det någonsin bli vår tro?! Idag har det snöat massor igen!! Inne försöker jag i alla fall lura mig själv att snart, snart är det vår! Jag har för några dagar sedan plockat in några körsbärskvistar som jag hoppas ska slå ut snart!


Ett enkelt och billigt sett för att skapa lite vår hemma, det blev genast MYCKET vårigare. Hur jag såg ut när jag plumsade fram i den meter höga snön till trädet, UTAN tremobrallor, det ska vi inte prata om. Ja jisses! Vad gör man inte för att få lite vårkänsla inne?!


Egenpysslade ägg har också redan fått kommit fram här och där för att påminna om den kommande våren...


Florabilderna (ni ser en hängandes på dörren) som jag har överallt här hemma skapar också en härlig vårkänsla och om några dagar väntar jag hem en sak från tradera som jag läääänge velat ha som garanterat kommer ge vårkänslor.


Kramen till er och tack, tack söta ni som lämnar snälla rader till mig trots att tiden nu är knapp att hinna svara er! (Om ni hann och se de tidigare bilderna i det här inlägget så tog jag bort dem för jag blev sååå missnöjd med dem).
Kram Maria

4 kommentarer:

Millas hem sa...

Bara ordet VÅR får oss alla nog att längta lite extra mycket!

Sött litet skafferi du fixat till dig!

Kraaam

Ett Vitare Hem sa...

Jag tror nog att vi är många som har en enormt vårlängtan, men det ska tydligen ramla ner än mer snö....underbara bilder visar du i alla fall ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

blomsterboden i skanör marie sa...

Du väckte VÅREN i mig, så fint du gjort;)
gillar verkligen ditt skafferi i förra inlägget, smart gjort!!!!

Kramkram Marie

Njut i din trädgård sa...

Äggen är fantastiska! Så himla duktig du är!