14 oktober 2009

Lill-lördag!


Onsdag och Lill-lördag! Bara två dagar till så är det helg igen, skööööönt!! Ikväll har vi tänt ljus och myser. Sonen har haft en kompis här så de bestämde maten, kanske inte vidare lyxigt, ha ha ha...köttbullar och makaroner!


Den här delen av hemmet blev så jag nöjd över när jalussidörrarna (från blocket) kom på sin plats. Det mesta här är såklart loppisfynd, bordet, fågelburen, biblarna, örngotten, taggisarna, lakansbollarna, tallrikshyllan, jesustavlan, gamla fotografier, urtavla, medecinburk m.m.Ha nu ett riktigt bra slut på er arbetsvecka!
Goa kramar Maria

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du har det.Bara så himla mysigt.Barn älskar makaroner och köttbullar.Ha en mysig kväll snart är det fredag igen Ha det gott varmaste kramizen ~~~~RITA~~~~.

Krukmakeri hemjord sa...

Fredag hela veckan fredag hela veckan fredag hela veckan lååång (sjungandes)...så känns det för det mesta .Veckorna är som ett skott i natten.
Jalusier är inte lätta att få tag i.Va fint det blev!
annbritt

vardagsvitt sa...

Hihi var glad att de beställde köttbullar de hade ju kunnat ta vad som helst annat!!
Ni har så mysigt och dina bilder är så vackra!
Kram Marith

Mitt hvite hus sa...

ÅÅå svenske kjøttbullar og makaroni elsker vi her i huset også...

Herlieg stemningsbilder... NYt kvelden videre... Klem Kerstin

pillan sa...

skönt det låter med lill lördag

rustik charm sa...

Härligt med lill-lördag.

Vilka vackra bilder du visar. Ni har det sååå fint hos er, säger det ofta men det är ju sant. Kikar igenom era rum jämt och ständigt och får alltid massa idéer, till min makes förtret:)

Hoppas du får en underbar dag.
Kram Kristina

Bollan sa...

Åhh va fint och mysigt ditt hem är! e lite nyfiken också hur håller du allt vitt? du har ju barn vill inte dom pilla på allt fint du lägger fram?? Jag försöker att ha de vitt hemma men de går sådär, känner att jag behöver tips.

kramizzar

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fina bilder, du har det så himla fint!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS