11 februari 2011

Helgen börjar..

Vill kika in och önska er en trevlig helg!
Jag brukar inte skriva så mycket om privata saker och som rör barnen men jag måste berätta... Idag har jag varit med sonen (7 ½ år) på läkarstationen p.g.a att han haft feber sedan i lördags och inte blir bättre. Vi fick en ung kille till läkare som bedömde att det inte var någon fara, en riktig långdragen influensa bara som ska gå över av sig självt. Som medecin sa han till Hampus med glimten i ögat att han skulle vila, dricka, spela mycket xbox och att glass och godis var viktigt! Hampus tyckte det var den bästa läkaren han haft! Mitt lilla hjärta, så jobbigt att se att de är så sjuka, slöa och minskar i vikt. Nu får vi hoppas att den ordinerade medecineringen ska hjälpa :-)

Just nu slöar vi i soffan och väntar på Let`s dance, godiset är framdukat, ljusen tända och jag har dammat, damsugit och moppat hela huset i eftermiddag, SÅÅÅÅ SKÖNT!! Vår goa granne M har varit här med snöslungan och gjort en gång in till huset, så himla snällt! Tycker det är så härligt med vänner och människor som gör goda gärningar, det är en konst att vara snäll, en konst som tyvärr inte alla besitter. Inom bloggvärlden däremot är det också alltid härliga människor som gillar att ge berömm till andra och göra andra glada, åhhh vad jag gillar det!!! Tack, tack, tack alla söta som lämnar goa kommentrer även om min tid inte alltid räcker till att tacka tillbaka!
TREVLIG HELG!
Kram Maria

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Ja, men visst är det jobbigt när de små sötnosarna är sjuka. Man känner sig ju så maktlös!

Och visst är det härligt med alla rara själar man möter här i bloggvärlden! :-)

Önskar dig en härlig fredagkväll!

Jana sa...

Beautifully dodgy table, it is a pity I do not understand anything.
Have a nice weekend.
Jana

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket bra tillfrisknadstips sonen fick ;o) och visst är det skönt med bloggandet att det är lite elakheter!
Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

Bruno och Mig sa...

Kul doktor. Hoppas att sonen blir frisk!

Vackra bilder du visar.

Ha en skön kväll

L

hemma hos lilla mej sa...

Bara så jobbigt när sin små älsklingar är sjuka.Man känner sig maktlös.Gullig läkare so gjorde din lilla älskling glad.Vad fina tabletter och ljusstakar du har på bordet.Var hittar man dom ?Dom gillade jag.Ha det gott.Varm kram Rita ♥