11 januari 2009

Fönsterprydnad!


Äääntligen har jag köpt mig en vacker fönsterprydnad från Jeanne dàrc living! Jag har länge trånat efter en och nu har jag en! Det blev såå fint :-)


Hoppas ni står ut med alla kommande bilder, tagna från olika vinklar och i olika ljus *fniss*


Fönstret utifrån


Många har frågat om min roskudde, den kommer från http://www.bloominghome.se/
















Igår hade vi familjespakväll hos mina föräldrar, hela familjen (inte mina föräldrar dock, ha ha, kan se den synen hur vi sitter som klistrade frimärken i ett badkar) Nää det var sambon jag o barnen som bubblade bubbelbad, duschade i ångbastun och duschade i tropiskt regn :-) På badkarskanten hade vi god dryck (hi hi, cola och loka) snacks och tända ljus :-) Det var sååå mysigt :-) Barnen tyckte också det var så kul att vi badade alla tillsammans. (hur deras fina spa ser ut kan ni kolla under mina etiketter i höger kanten; Hos mina föräldrar).
Idag har jag bakat, det är sååå mysigt att baka, det gillar jag, NOT!!!! Fy så tråkigt men vad gör man inte för familjen, barnen tycker det är jättekul att spilla, knäcka ägg, hälla i, hälla utanför, hälla på golvet, smaka och kladda och sambon tycker om att äta upp det sedan!!! Efter bakningen fortsatte jag bakningstemat, jag gjorde pizzadeg till hemgjord pizza och till det pizzasallad, det är familjen galna i! Nu ska jag slänga mig i soffan o slappa!! Imorgon är det ny vecka igen.
Varmaste Kramar
Maria

9 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket underbra bilder du bjuder på. Verkligen inspirerande. Har också läste en del om feng shui men kan inte så mycket om det än.

Ha det bra!
Kram Ullis

Mitt hem är min borg sa...

Hej!!

Åhhh.. Så himla fint det blev med fönster dekorationen..
Jätte fina bilder..

En mysig spa kväll lät inte helt fel det heller.. =)

Kram Linda

My home is my Castle sa...

Ååå så nydelig :))
Jeg har og sett på dem mange ganger.. Er skikkelig lekkert :))

Klem,Kari

www.nestorforlag.se sa...

Åh vad fint, jag skulle vilja ha två sådana och sätta på mina pardörrar som har jätte stora fönster (om dom nu går att sätta fast på något sätt) Fast först måste så klart pardörrarna upp :)Himla vackert hem du har. Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Åhh vilka härliga bilder du bjuder på.Den fönsterprynaden är underbar.
Köpte själv den andra varianten. och är supernöjd.
Jaså du ska va med i tidningen i vår. Så roligt. Längtar att få mer av ditt vackra hem.

Kika in på min blogg och tävla om väggord...

Kram Viveka

EN INREDOHOLIC sa...

Idag byter jag blogg!! Välkommen in till - simplicity och TÄVLA om ett FÅRSKINN!!

Kram En inredoholic

♥Min Eden♥ sa...

Hej På dig!
Jag tänkte samla ihop några bilder på hur ett planteringsbord kan se ut...
Har du något emot att jag lånar bilden du har på din blogg:


http://vitating.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

...om jag lovar att nämna din blogg, och länka till den? Jag tar inte illa upp om du inte vill vara med, men jag vore glad om du meddelade mig även om du inte vill vara med.
Kram Nina

Vita små hjärtan sa...

Å vilka fina bilder.... Kram

hatte och matte sa...

Kudden är jättefin, skulle själv vilja ha lite kuddar till soffan, men det är svårt att hitta fina som passar min stil, och dessutom avskyr jag blanka kuddar. Varför vet jag inte. Ida skulle kunna ha en sådan roskudde. Vi håller på och fixar på hennes rum, så det kommer bilder så småningom, vi ska bara måla lite småsaker vita först. Vi drar åt olika håll, jag går upp och fixar lite sedan upptäcker hon det och fixar lite, ja osv.
//Camilla