15 januari 2009

Egen tid,underbart eller????


Idag har jag haft egentid! Visst är det väl underbart?! Alldeles tyst, inga barnskratt, inga springande små barnfötter, ingen som säger mamma, ingen som kramar eller pussar.


Tid till att göra det JAG vill...
Alldeles tyst och ensamt...

helt själv....

Näää fy, egentid, själv hemma är inte mycket för mig! Jag har haft barnen på förskolan idag eftersom lilltjejen har inskolning och i 4 timmar var jag hemma SJÄLV (har nästan alltid barnen omkring mig annars) jag var tvungen att ha både TVoch radio på för att det inte skulle vara såå tyst. Jag sysselsatte mig med städning för att få tiden att gå! Tänk, länge nu har jag längtat efter lite egentid och när jag får det håller jag på att bli tokig och trampa upp stigar här hemma *fniss* Nu är det i alla fall städat och fint, förutom 7 ton med leksaker som barnen dragit fram i vardagsrummet, men vad gör de dem är ju hemma i alla fall! Köpte mig vit Primula idag, Egentid, härligt eller inte men en sak som är säkert är att blommor och blad gör männskan glad!
Kramar hönsmamman

8 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Har du bundit den kransen själv? Den var otroligt vacker!

Jag gillar egentid.. det gör inget. Men är man van sina barn och att ha dem runt omkring sig kanske man känner annorlunda, som du! Jag längtar till jag får barn men tills dess ska jag njuta av den egna tiden :)

Kram Josefin

oline's skattekammer sa...

Så fint du skriver!! Bruker å være inne på bloggen din med ujevne mellomrom, du har bare så utrolige fine bilder, men uansett, selv om du er kjempeglad i dine barn, håper jeg at du etter hvert klarer å nyte litt egentid!! Det har både du og dine barn godt av!! KLEM!

Hemma på Landet sa...

Så fint!

Ja, det är så skönt med egentid. Det behöver man.:-)

Mia sa...

Visst kan det vara skönt med egen tid ibland men inte så långa stunder. Vi har inga barn men jag har ju min sambo och det blir bra tomt utan honom också.

Söt liten blomma, men den ser mer ut som en primula. :)

Ha en fin kväll!
Kram Mia

Saga sa...

Ha ha! Tänk att det kan vara så! Att det man får är inte så himla kul när det är lovligt! Fina bilder ...

Kram Satu

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja oj vad jag känner igen mig! Ja i vårat hus är det heller nästan aldrig tyst. Och ibland önskar man sig lite lugn och ro... men nästan omedelbart så saknar man dom.

Men så fina gullungarna var i förra inlägget. Och lille där hon satt och sov... hihi till Mamma Mia. Hon såg faktiskt ut som svärfar då svärmor tvingade han på bio för att se filmen =)

Hihi ja tänk att vi bägge hade blomsterinlägg =)
Ska bli spännande och se vad vi visar nästa gång ;)

Ha en helt underbar helg gumman!

KRAMISAR i massor /Anita

Magnolia sa...

Hej på dig!

ja jag tycker att egentiden är väldigt skön och man får samtidigt mycket gjort!
hoppas att allt är bra och att du njuter av helgen som kommer här nu kram Tina

Vit Spets sa...

Hiihi Maria!
Ja visst vill vi ha våra härliga barn omkring oss - herregud va tomt det blir utan dem!

Nu skall jag kika lite inne hos Dig - har varit skitdålig på att blogga denna vecka - herregud jag saknar Er allihop!

Tjusigt med insynsskyddet från Jeanne dárc living - jag funderar på två st så granndamen få se något annat varje gång hon tittar in ;)
Massor av kramisar
//Siv