1 januari 2009

Första dagen år 2009


Årets första dag, känns lite härligt med ett nytt år och ALLT framför sig! Nu ser jag fram mot våren med fågelkvitter, blommor, ljuset, solen och vårluften! Tills dess får man göra lite ljust och fint inne:-) Jag har satt upp mina nya gardiner, ljuvliga jalusier med knytband. Det blev såå otroligt ljust och fint! Visar helhetsbilder en annan dag.

Överallt går jag och ändrar om, nu vill jag inte alls ha så mycket mörka detaljer. En liten minivas med murgröna, vita spetsar och tända ljus känns lite lagom vårigt.
Det härligaste nu och som jag verkligen gillar är VITA TULPANER!! Jag brukar köpa en bukett till varje helg! Just nu har vi en bukett på köksbordet.
Idag har hela familjen samt en kompis till sonen varit ute i skogen i 1,5 timma och strosat omkring. Vi gick till ett mysigt ställe vid en sjö, stod på berget, titta ut mot sjön och solen blänkte i vattnet och värmde såå otroligt!! Underbart vackert, precis så som man vill börja året!
Nu ska jag hjälpa barnen upp ur badet, de badar med sin pappa :-)
God kväll!
Maria

7 kommentarer:

Vit Spets sa...

Hej Maria!
God Nytt År önskar jag Dig!
Ja, visst är det så att vi längtar till våren, till ljuset, till dofterna :)
Vita tulpaner är verkligen underbart vackert - jag fick en ljuvlig bukett i går av min käre make :) visar detta i morgondagens inlägg...

Sköt om Dig
Kramis
//Siv

Mamma C sa...

God fortsättning på det nya året. Jag har oxå vita tulpaner på köksbordet. Så köpte jag vita och rosa ranukler till vardagsrummet. Det blev dyrt men det är det värt att få in lite vår i huset.
Kram mamma C

Ullis/Leva på landet sa...

Har också vita tulpaner på bordet och njuter av det. Så fin gardin. har du sytt den själv eller var har du hittat den? Skulle verkligen kunna tänka mig en sådan här hemma också.

God fortsättning!
Kram Ullis

The 80's Me sa...

Håller med, vita tulpaner är underbart! Jag brukar köpa en bukett och dela upp dem i småvaser som jag sprider lite överallt i hemmet :)

Superfint du får det som vanligt!
God fortsättning
Kram Linda

Kerstin sa...

Godt Nytt år Maria.

Ja i dag skal julen ut her hos meg. Gleder meg til det. Så har man jo så mange planer fremover, håper å få satt noen av de ut i livet.

Nyt dagen Klem Kerstin

Marie sa...

Här har julen också blivit nerpackad, sååå skönt! Visst är man lite knasig, först längtar man som en tok efter julen och sen kan man inte bli av med den fort nog, hihi.
Jättefina bilder, jag älskar också vita tulpaner!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

hatte & matte sa...

Vilka härliga luftiga bilder, ska nog ta och slänga ut julen jag också. Vita tulpaner är min favoritblomma faktiskt. Det är något friskt och härligt och bäst tycker jag om att klippa tulpaner hur konstigt det än låter. Det frasar så härligt.
Kram
C