3 oktober 2008

Underbara jul...


Åhh nu får det gärna gå fort till julen, det är nu 58 dagar till första advent och då åker pyntet fram, läääängtar!! Den här ljuvliga boken är orsaken till min längtan, den var såå ljuvlig!!
I korgen ser ni lite nya julting :-)



Jag har målat på en jutesäck, La poste france, finns att köpa av Jeanne dàrc living men de var för dyra för min plånbok så jag gjorde en själv. Detta är min nya trumpetsamling, ett måste till årets frankinspirerande jul!!


Fattigmannssilver i mängder, 20 st vita trähjärtan, kors, ljusstake och veckad form, allt väntar på att få komma fram till julen!


Kunde inte heller motstå denna lite roliga, udda burk iform av en trumma. Den ska jag ha julkakor i sedan är tanken att sonen ska få den till sitt nya rum. Jag såg en sådan burk i Kiki Dantveds underbara danska julhem ur tidningen Lantliv 12, 2006.



Jag vet att somliga tycker jag är tokig som längtar efter julen och handlar julsaker men det gäller att börja inhandla och pyssla saker nu i god tid, 1 december vill jag ha allt klart!!
Idag ska jag städa vidare här hemma, sortera, kasta, damma, ändra om och greja. Igår ändrade jag om på skänken och Tv-skåpet samt en hylla i hallen, idag är det nya pojekt på gång!
Trevlig helg!
Kramar Maria

13 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jag gillar verkligen din trumpetsamkling!
Måste börja spana efter några själv.

Kram Maud

Vit Spets sa...

Gillar oxå din trumpetsamling...tyvärr har jag ej lyckas hitta några själv :( älskar julen & väntar för fullt, första dec då skall allt vara klart, så jag förstår att Du oxå handlar hem julpynt :)

Skall jag berätta något tråkigt??? vår goa släkt har bestämt att vi inte skall ge några julklappar till de vuxna denna jul - FY SÅ TRÅKIGT!!! får nog köpa egna julklappar :) jag älskar julklappar, är som ett barn det lyser i hela mig *fniss*

Nääee annars är det bra, sköt om dig... pussar & kramar
//Siv

My Lovely Things sa...

Hej!!
men Maria..vilken ljuvlig trumpetsamling..och så fina pynt..

Jag röjer jag med i dag..Har börjat att packa lite..
visst ger boken en massa inspiration..
ha det så bra..
kram anna

Mitt hvite hus sa...

Etter å sett en del bloggere presentere jul i forskjellige varianter, kjenner jeg et lite savn selv her nå faktisk . Pleier også å pynte til første søndag i advent=)

Ha en hyggelig helg=) klem Kerstin

Jenny Oak Fae sa...

Ja nu slipper du baka..!

; )

Fina saker du visar, gillar verkligen trumpeterna...snart har jag iallafall EN trumpet...

KRAM & trevlig helg!

/Jenny

<3

annaslantliv sa...

Vad fint med armeringsjärn i fönstret! Det var verkligen snyggt.

Ska köpa boken i helgen jag, har väntat så på att de ska få hem den här.

Ha en skön helg!
Kram Anna

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Haha ja exakt det där posthornet och trumpet samlingen har jag lagt undan hos en pyntaffär. Ja jag är lika tokig som du gumman, julen måste planeras i tid! Haha vet du innan varje jul så drömmer jag om att jag inte hinner adventpynta!!! What a nightmare!!!!
Så smart att måla på jutesäcken, blev ju kanonbra!

Ja den där boken är jag också så sugen på. Tänkte köpa den men jag klickade i en madonnastaty istället och vips så försvann min budget för boken.

Ja tack gumman för att du har tänkt på mig i veckan.

Kramisar i massor Anita

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Nä nu får du lugna dej lite hi hi ingen jul än tack! visst tycker jag om att pynta och hålla på men det kan lätt bli stressigt oxå så som sagt inte än. Fina bilder du visar både i detta inlägg och tidigare. Jag har uppdaterat mig lite för har inte hunnit blogga runt så mycket på ett tag.
Må så gott Marie

Frida sa...

Du är inte tokig! Jag är lika galen i julen. Tack för din snälla kommentar, den blev jag verkligen glad för. Det stämmer att jag har varit inne på din fina blogg innan. Kommer gärna hit igen!
Kram Frida

Sofia på Me and my home sa...

Vad fina saker du pysslat ihop! Är väl inte fel att börja i tid.. det brukar köra ihop sig framåt jul.. :)
Ha en fortsatt skön helg!

hatte och matte sa...

Så mycket du har hunnit med, har inte varit inne och tittat på ett tag. jag gillade dukningen med rönnbär, och vildvinet var också fint. Massa nya saker, kul med trumpet och burken som var en trumma skulle nog passa bättre hos mig =). Men jag håller med dig i det du säger om att du är galen. Där har du helt rätt! =)
Kram Camilla

Anneli sa...

Hej!
Måste bara fråga? vad jobbar du med...du verkar ha väldigt mycket fritid, läser en hel del "vita" bloggar, jag bara undrar ingen kritik..bara väldigt nyfiken hur du/ni hinner blogga,jobba,måla,köpa saker.
Gillar att surfa runt på en massa bloggar.

Mvh Akacia

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Slow Downloads With NZB Downloads You Can Quickly Search HD Movies, Games, MP3s, Software and Download Them at Maxed Out Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet[/B][/URL]