30 oktober 2008

Jag ska bara ha dem som prydnad!


I helgen var jag på en liten loppis/julmarknad och där på ytterväggen hängde ett par vita skridskor för 50 kr!! Åhh jag som letat så, mina andra har jag lånat ut till brorsans flicka. Loppisdamen utbrister; Åhh så bra var de i din storlek!! Nu får vi hoppas på att det blir is i vinter!! Jag svarar; -Nja, jag ska faktiskt bara ha dem till prydnad! Loppisdamen; ser ut som ett frågetecken sedan säger hon; Ja, just det! Ha ha ha ha ha.... Jag; Ser ut som ett ännu större frågetecken men ler lite snällt och betalar, Hmmm.. Jag ska ju ha dem till prydnad tänker jag :-) Men det lät jag vara osagt, tackade och gick!


Hur som helst nu hänger de som fin prydnad i hallen, borde kanske vänta några veckor till advent men... NEJ!

På samma loppis hittade jag också denna ovala spegel för 40 kr!! Jag gillar egentligen inte den cremevit/gula färgen men tyckte ändå den var söt, hängde den här så länge, får se var den hamnar.


Hittade också den här söta virkade väskan för 30 kr.
Bild från Jeanne Dàrc Living

Nu läääängtar jag, pysslar, förbereder och räknar ner till första advent, bara 4 veckor kvar!!!!!! Underbart!!

Ikväll ska jag och några tjejer till, åka till Inredet, min favorit butik på en tjejkväll med mingel och 20 % i butiken. Jag blev inbjuden och fick ta med mig några vänner så det ska bli jättemysigt!
Idag har jag min första lediga dag av fyra, ska städa, pyssla och dona inne idag för ute är det kallt, brrr... Har tänt lite ljus inne och sonen har en kompis här. Hoppas ni också får en bra dag!
Kramar Maria

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Wow så mye fint du har kjøpt på loppemarked=)Kikekt etter skøyter jeg også når jeg var på loppis, men fant ingen denne gangen=)
Koser meg her hjemme i dag før jeg skal på jobb. Maler og ordner litt=)
Klem Kerstin

Anonym sa...

Javisst är det roligt med loppmarknader för man kan ju göra så många fina fynd precis som du nu har gjort.

Kul det där med skridskorna... och dom hänger nu så fint där hemma hos dig som prydnad... hi hi !

Inspirationen hamnar alltid på topp när jag är här inne och det är nästan så att jag åker till färgaffären och köper hem flera liter vit färg och börjar måla allt vitt även här hemma - precis som jag har det i mitt Skärgårdshus. Ja det är faktiskt väldigt nära...

Kram Kram

Jema Rose sa...

Jättefina saker du köpt..! Jag har faktiskt haft mina skridskor framme sedan i somras...men så är jag ju "lite" udda också..!

; )

KRAM, Jenny

<3

Eikkala sa...

*skratt* jag hade velat se loppisdamens min... Många tycker nog det är lite tokigt att dekorera med skidskor... men vadå det är ju fint. *fniss* kram sari

The 80's Me sa...

Haha, så kul, ja det är inte alltid lätt att förstå sig på andras inredningsstil, men en mans skräp är en annans skatt :)
Riktigt fint blev det i alla fall!

Mamma C sa...

Klart man blir lite undrande när någon säger att man ska ha skridskorna som prydnad. Det blev fint där du hängt dom.
Kram mamma C