31 oktober 2011

Frånvaro...


Hej alla kära läsare! Vill bara säga att vi mår skapligt, vi har varandra och tar dag för dag efter min pappas bortgång. Det går upp och ner hela tiden och stundvis är det såklart oerhört smärtsamt! Jag kommer fortfarande att ha paus från min blogg, kanske blir det något inlägg kring julen, kanske inte. Men efter jul, januari, februari så kommer det ske stor förändring i vårt liv och även stor förändring av bloggen så då hoppas jag att ni finns kvar och vill vara med på den resan! Då är mitt mål att öppna bloggen igen fast i en annan skepnad, mer vill jag inte säga just nu.


Nu till något annat! Ni har väl inte missat att min söta, goa vän Sofia har startat blogg!! Det är henne som jag handlat mycket fint och ljuvligt av under alla år, hon har en helt fantastisk bod med massor av guldkorn och egengjorda vackra ting blandat med nött och nytt! Ni som inte har möjlighet att åka till henne måste i alla fall börja följa hennes blogg!! Hennes blogg heter samma som hennes bod; SOFIAS BOD (klicka på namnet så kommer du dit) Där får ni se hennes mysiga hem, underbara växthus, charmiga trädgård och ljuvliga boden! Julstrumporna ovan har hon gjort och säljer! Häng med!


Vi ses!


Kramar Maria

6 kommentarer:

Sofia sa...

Hejsan vännen, TACK för reklamen!!! Längtar till när du börjar blogga på "riktigt" igen..... Ha en bra vecka, Kramisar Sofia (ditt hjärta är med i dagens inlägg)

Familjen Engelbrektsson,Johansson sa...

Så fins strumpor,ta vara på er och hoppas ni mår bättre snart,kommer vänta med spänong på din nya blogg.

jessikan sa...

Ohhh så fina strumpor! Riktigt mysiga.
Kram J

Lisa sa...

Hej hjärtat...Allt gott till dig. Massor av kramar och tröst. Det kommer en dag när det inte gör så fruktansvärt ont. Ont kommer de alltid göra men inte så mycket som nu. En dag kan man med glädje också tänka på den kära...

Kram Lisa

Marie - Systrarna sa...

Vill bara säga att jag beklagar sorgen, har tänkt en del på er. Hoppas att ljusa minnen snart får ta plats istället för smärta. Allt har sin tid.
Blir glad när jag ser att du skriver om nystart så småninggom och framtidsplaner. Vad spännande!
Varmkram!!!

Lie`s lilla lya sa...

Vill bara säga att det kommer en tid när dina minnen inte blir så tunga att bära utan ljusa. Jag tittar in titt som tätt för att få inspiration så jag ser fram emot det nya året