25 augusti 2011

Tiden står stilla....Här hemma står tiden stilla, det ser ut som vanligt. Den här sommaren blev inte som någon annan sommar, den här sommaren blev det ingen semester! Den här sommaren blev bara fylld av oro, saknad, förlust och ledsamhet.

Det började med olika sjukdomar, ambulans, oro, följt av ovisshet med respirator som livlina. I 11 dagar höll den honom vid liv innan den stängdes av.

Saknaden är enorm, smärtsam, gör så ont, så ont, den tar kraft, energi och inget blir någonsin som förut, 60 år långt blev hans liv, älskade, underbara pappa, jag älskar dig så!!Den 1 augusti somnade pappa in, jag väljer nu när det gått en tid att berätta det här så ni vet varför jag är frånvarande. med tiden kommer jag nog tillbaka, kanske om några dagar, en vecka, en månad, ett halvår, jag vet inte. När ork och lust finns så tittar jag in igen. Hoppas ni läsare finns kvar då!


Ta hand om er nära och kära man vet aldrig hur länge de finns hos oss!Kramar Maria

22 kommentarer:

(eddas) sa...

Kondolerer så masse med din fars bortgang.Er så veldig leit når en av de kjæreste en har går bort.....tiden vil desverre aldri komme tilbake.Men en har de mange goe minnene og tenke tilbake på...
Ta vare på deg selv i denne tiden,og skjem deg selv bort...
mange goe klemmer fra meg..

Stina sa...

Men nää vad jobbigt och så sorgligt.
Var rädda om er och en stor kram från mig.
Stina

Mia sa...

Skickar en stor styrkekram och väntar snällt tills du tittar in igen. Sköt om dig och ta den tid du behöver för att sörja.

Kram Mia

Agnetha sa...

Jag sänder dig många stora varma kramar och önskar dig lugn och ro på den jobbiga vägen.

Agnetha

isasvitahem sa...

Är följare av din blogg sen flera år...Beklagar verkligen sorgen. Ta den tid du behöver. Vi finns kvar här. Kram Isa

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej Maria.
Jag känner med dig med stor värme och förstår att din saknad är enorm, så orättvist....
60 år är verkligen ingen ålder, att få så kort tid är inte rättvist.
Sköt om dig och va rädda om varann.
Stor kram
Jessica

isasvitahem sa...

Är följare av din blogg sen flera år. Beklagar djupt din stora sorg du och hela din familj genomgår. ta den tid du behöver, om eller när du kommer tillbaka, så finns vi här.
Kram Isa

När löven faller av
och det varma byts mot kallt.
Då kan det kanske verka
som om man förlorat allt.

Men under allt det kala
bidar knopparna sin tid
- helt säkra på att våren
låter grönskandet ta vid.

Så är ju även livet
som vi fått att leva här.
Det finns alltid nåt som väntar...
Någon mer att hålla kär...

Så jag önskar dig allt gott...
Just det du bäst behöver...
Tills värmen återvänder
och sorgen din är över.

Av Siv Andersson

Petra sa...

Beklagar sorgen :-( Fy va tråkigt och jobbigt. Det är ju det man är mest rädd för, dagen ens föräldrar försvinner. Ta hand om dig!!

Stor kram från mig

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Förstår hur du mår...min bror gick hastigt bort för tre år sen och det känns fortfarande ofattbart men lättare nu än då. Låt tiden ha sin tid är ett bra ordspråk när det gäller sorg. Sextio år är ingeting idag så förstår att du är chockad och utom dej av sorg!
Ta hand om dej
Kram Marie

Lisa sa...

Älskade vän.. Önskar jag kunde hålla om dig och trösta dig. Har mist båda mina älskade föräldrar så jag vet att det gör sååå ont. Man glömmer aldrig men det kommer att göra mindre ont iallafall så småningom. Skickar allt gott till dig, värme, styrka och ork. Ha de så gott och klart vi finns kvar. Ta väl hand om dig...

Kram Lisa

Vita Falkens Lantliv sa...

Usch och fyy vilken sommar:( Jag vet precis vad du har gått igenom. Hade det liknande för två år sedan då min svärmor gick bort. Det ända positiva i det var att jag målade allt vitt som kom över mig, det var då förändringen kom här hemma.

Ta den tid du behöver och ta hand om dig och dina nära!!!! Vi finns kvar när du en kommer hit igen:)

Styrke kramar Susanne

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Oj va svårt..Man finner inga bra ord vid ett sånt här tillfälle,Beklagar.. Va rädd om dig Åh Du vi finns kvar här när du är redo att komma tillbaks.. Massa kramar

Min resa sa...

Lilla du.

Tårarna rinner nerför mina kinder. Vilken tragedi. Jag förstår vilken smärta du känner.

Beklagar verkligen.

Ta hand om dig och din familj.

Kram Camilla

Marie sa...

En stor varm kram till dig Maria! Vet precis hur det känns, miste min pappa för fem år sedan. Tänker på dig och skickar dig en styrkekram.

Ta hand om dig!
Kramar Marie

dagdrömmar i vitt sa...

Men hej du lilla vän. Å vad jag känner med dig. Klart du ska ta den tid du behöver. Men tänk på att vi finns här för dig. Skriv några rader från ditt hjärta om och när du vill. Du behöver inte visa bilder eller något annat. Bara att du ksn komma in på din blogg och skriva av dig, kanske bara ett ord som saknad, kan hjälpa dig. Och då finns vi där och stöttar dig. Visserligen genom en dator. Men det kan hjälpa<3<3<3<3
Går igenom något likanade då jag har en 60-årig man i min vänkrest so gick bort i fredags. Han kvävdes till döds, fy så hemskt. Han fick beskedet cancer i Maj och är nu borta. Så svårt att fatta och en varm och generös människa har lämnat oss.
Tänker på dig!!!!
Skickar alla mina kramar jag orkar ge dig <3 nettan

Vita små hjärtan sa...

Känner med dig. Vet precis hur det känns. Har varit med om samma. Skickar dig styrkekramar!
/Agnetha

popbajare55 sa...

Jag förstår vad du går igenom nu, jag förlorade min pappa när han bara var 60 år också...2007 förlorade jag min yngsta lillebror endast 45 år och förra året förlorade jag min äldsta son, han blev bara 36 ½ år...
Livet är orättvist många gånger men ofattbart nog går det vidare trots allt men hel blir man aldrig igen...
Många varma kramar till dig från mig... <3

Lev Vackert sa...

Hej! vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår butik. KRAM

Magdalena Wo sa...

It`s so beautiful :-)

Vackra Vita Ting sa...

Du har en award att hämta hos mig, det viktigaste är inte att den skickas vidare utan att den värmer.
Jag får massor av inspiration här på din fina blogg och finns troget kvar här då du kommer tillbaka.

StyrkeKram
Paula

ängeln i vitt sa...

Varma kramar till dig / Carina

Dronninghuset sa...

Sender deg en liten hilsen. Kondolerer. Trist at du mistet pappaen din. Skjønner godt at det har vært en tøff sommer for dere.
Ønsker deg alt godt fremover. Ta vare på hverandre!


Klem og hilsen

Tove i Norge