21 juni 2011

Mera trädgård...

Jag älskar att inreda i trädgården, min trädgård består inte bara av blommor och grönska outan även av olika blickfång, stilleben, charmiga och gamla ting. En nött gammal stol med massor av vita penseer. Varför slänga en gammal stol när den blir så fin i trädgården?


En stege blir dekorativ när den står lutad mot ett träd, en gammal zinkbalja harmoniserar tillsammans med det fina höga gräset


Zink, sittbänk och en gammal trätunna. Vita blommor en riktig favorit!


En grind, jalussi, en stol, kotavla och ett bord med lite ting tillsammans med det vildvuxna vildvinetVisst är det roligt att fylla trädgården med saker och ting och göra den lite spännande och oväntad?! En del tycker det är konstigt, andra tycker det är charmigt. Jag själv inreder min trädgård efter min smak och tycke. Jag älskar vår trädgård och den är lååååångt ifrån klar, jag har massor av ideer och planer men det tar tid, kostar pengar och ibland handlar det om att hitta rätta detaljer. Vår trädgård är precis som vårt hem, under ständig förvandling!


Kramar Maria


5 kommentarer:

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Ohhh vilken underbar trädgård du har, så superfint och mysigt. Känns lite som Madicken på nåt sätt.
Ha en fin dag.
kram
jessica

Lisa.L sa...

Ååå stolen med baljan på som d va blommor i var verkligen jätte fint :D och allt annat med för den delen :D kram

Mariette sa...

Du har det verkligen fint i din trädgård! Jag älskar verkligen pinnstolen med penséer. Håller fullständigt med dig; varför slänga gamla vackra saker.
Mariette

emmashem sa...

Du har så himla fint och vilka underbara bilder!
Ha det gott!
Kram Emma

Edtiaflicka sa...

Det är härligt att påta i trädgården! Men jag såg även ditt förra inlägg och....WOW vilket barbiehus.... Det skulle jag velat ha när jag var liten!!
Kram Ida