18 september 2009

Sifoner


Jag har blivit smått tokig i att pynta hemma med franska sifoner, de flyttas runt överallt här hemma.I köket i min potatiskorg har jag länge haft en, den gör sig bra där tillsammans med en fransk papperspåse.


Ytterligare en sifon vid bakbordet i köketNyligen placerade jag en på mitt grågröna skåp där blev den också fin tillsammans med tåspetsskorna, trumpeten och betongkotten. En del saker vill man liksom ha överallt, de passar in fint på många ställen. För tillfället får de vara där som bilderna här visar.
Ikväll har vi haft fredagsmys,vi har grillat och ätit gott, tänt ljus, ätit snacks och nylagad äpplepaj med vaniljsås, mums! Jag blev såååå sugen på att göra äpplepaj, älskar känslan av att gå ut i min trädgård, plocka något ätbart och sedan gå in i mitt kök och tillaga något. Det är vardagslyx!!
Helt otroligt, helgen är redan här!! Så fort den här veckan har gått. Behöver väl inte nämna att målning står på listan i helgen (igen). Tror också jag ska försöka hinna med en loppis!
KRAM KRAM MARIA

5 kommentarer:

fröken pony sa...

hej! så fint!
på bild nummer två har du någon sorts mini-byrå, vad kallas det? tyckte den var jättefin, så man kanske får hålla utkik efter en sådan :)

rustik charm sa...

Fina bilder:)

Mysigt med helg:) Jag gjorde oxå äppelpaj igår, så gott.

Hoppas du får en bra helg.
Kram Kristina

pillan sa...

hej där i höst värmen ,,

jag har en spegelbyrå till försäljning om du är intresserad.

kram

Barbara Jean sa...

I sure enjoy all your pictures.
thanks

barbara jean

Eileen@Star'sFault sa...

Hello! I am "reading" your blog all the way from Anchorage, Alaska. I love your beautiful photos and shabby white decorating. Your kitchen is simply darling!

Blessings ~ Eileen @ Star's Fault