17 december 2008

Sjuk i juletider :-(


Idag ligger jag hemma och är sjuk :-( Skulle jobbat sista dagen idag och sedan har jag 20 dagars julledighet! Jag har feber och ligger nerbäddad. Jag hoppas det vänder snabbt, jag har julgodis att göra, kakor att baka, julstädning att ta tag i och julklappar att inhandla och slå in. Idag blir det mycket tv-tittande,Mamma Mia flera gånger i rad och inredningstidningar ligger i en hög på bordet. Ska nu tända lite ljus och kurera mig i soffan.
Den här rakspegeln fick jag för en tid sedan, den var då grön så jag har målat den vit såklart! Har sååå länge velat ha en sådan :-)
Hoppas ni andra som tittar in här mår bättre! En vecka kvar till JUL!!
Kramar Maria

11 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Det lät inget vidare. Men försök släppa alla måste tankar nu. Det hjälper dig inte att bli frisk, även om det är lättare sagt än gjort. Låter bra att kurera sig med film och tidningar. Snart är du förhoppningsvis så pigg så du kan vara på benen igen. Krya på dig.

Kram Josefin

Malin sa...

Hoppas du kryar på dig!
Kramar Malin

Viveka i Bläckhornet sa...

Nämen din stackare. Sjuk nu när julen närmar sig. Hoppas du kryar på dig. Men jag vet hur det känns. Min förkylning är inne på tredje veckan nu :(

Kram Viveka

Jenny Oak Fae sa...

Så orättvist att bli sjuk just nu..!

Hoppas att du snart mår bättre!

Krya-på-dig-kram från Jenny

<3

the80sme sa...

Åh vad tråkigt, hoppas du blir frisk snart igen! Mys på och krya på dig!
Kram Linda

Viola sa...

Jag vet hur det är...
Börjar sakteliga återhämta mej...
Tar det lugnt & vila mycket!!!!

Anonym sa...

Krya på dig!
Moster Lotta

Viola sa...

Hoppas verkligen att det vänder snart och att du blir pigger igen, mycket som går just nu, sänder dig en stor krya på dig kram VIOLAN

Mia sa...

Usch då, är det samma "skit" som jag har haft så hjälper det INTE att försöka göra saker så fort man tror att man kanske är på bättringsvägen. Försök att bara ta det lugnt och koppla av så mår du säkert bättre snart! Läs lite bloggar, tidningar, böcker och få ny inspiration istället.
Krya på dig!
Kram Mia

My Lovely Things sa...

Fy va trist att är sjuk..krya på dig vännen..


Du jag har nått fantastiskt att berätta..kika in på min blogg..
kram anna

Anonym sa...

hejhej!! vad kul att vi ses över bloggarna också :) ja, jag är så nöjd med ljusfatet och till och med mannen i huset nickade instämmande att den var såå fin :) annars suckar han bara när jag drar hem en massa saker *ler*

vilka fina bilder du bjuder på från ditt hem, och himmel vad fint ni har det.. min man tycker inte sååå himla mycket om shabby chic (vilket jag äääälskar!!) så vi blandar upp den stilen lite med new england, så han blir nöjd!! er gran var toppenfin, vår klädde jag med vita rosetter och änglavingar tillsammans med silverkulor..

hoppas du kryar på dig gumman!!

stor kram sara