25 september 2008

Mera lakansväv... UPPDATERING!


Vår matsalsmöbel är nog den ända möbeln i vårt hus som aldrig kommer att bli vit :-( Önskar sååå att jag hade ett gammalt slagbord eller ett stort vitt bord med vackra udda vita stolar, men men... Denna möbeln var sååååååå dyr när vi köpte den så jag har inte hjärta och göra mig av med den och jag tycker ju trots allt att den är jättefin, bara lite fel färg (?!) Jag har därför här piffat till den lite med vita lakansvävsrosetter (bytte ut bilderna mot nya med en vit duk på bordet).


Qvilten på stolen är ny, från Jotex. Lite av trädgårdens möbler och saker har kommit in, här ser ni mina vita kära järnstolar.


Lakansvävsrosetterna är bara rivna i remsor och sedan har jag knytit dem runt stolens rygg, så enkelt! Fint att göra till en fest.


Tycker mera om möbeln när jag har en vit stor duk på bordet.


På bordet står en stor samling av fattigmannsilverljusstakar, det är så fint när de står i en grupp tillsammans. Den stora kronan är ny, från Jotex.
Ja, man tager vad man haver och vad man kommer på när man vill piffa till en möbel!


Idag har jag lite målningsprojekt på gång och så ska vi gå på marknad, köpa ballonger, marknadsgodis och allt som tillhör när barnen är med *fniss*. Har gjort lite småändringar här hemma (igen!!), visar en annan dag!
Ha en trevlig torsdag! Carpe diem!
Maria

2 kommentarer:

Änglahem sa...

Fiffigt du fiffiga lilla Mia!

Kanske snor den idén....om du inte misstycker?! Gillar ju inte våran matmöbel...den får jag förvisso måla....men när jag tittar på det långa bordet och dom sex stolarna till...........då blir jag trött av att bara tänka tanken att slipa ner, grunda ...och sen måla....*suck*.

Hoppas ni får en härlig marknadsdag!
Kram, Ulrika

Mitt hvite hus sa...

Så artig. Skal ikke alltid så mye til før en har piffet opp litt. Marknads godis...mmmmmmm høres deilig ut=)
Klem