31 oktober 2010

Söndagsbilder - julreportage

Idag är det söndag men jag njuter av att jag har en ledig dag imorgon också! Den 11 september var Anna Truelsen och Jonas Lundberg hos mig och gjorde ett julreportage. Det kommer att visas i den nya norska tidningen Boligdröm som släpps den 22 november. Den kommer tyvärr inte att kunna köpas i Sverige tror jag men jag kommer att visa bilder från tidningen här på bloggen. Här hittar du deras hemsida; Boligdröm Vi får se om det kommer att dyka upp i någon svensk tidning också, det är inte helt klart ännu.

Att göra jul i september var lite annorlunda! Att hugga och klä julgran, pynta utanför entren, göra julgodis, fixa adventskalenderpaket, dekorera adventsljusstake m.m. strax efter sin semester och bara för att ha det över en dag var lite overkligt men samtidigt något av det roligaste jag gjort!! Det var så härligt att bara frossa i allt som har med julen och göra, speciellt för en jul-tok som jag!!

Jag trodde att jag inte skulle vilja pynta något och längta efter riktiga julen sedan men nu börjar verkligen längtan efter allt det där komma tillbaka! Jag älskar advent och allt som hör till julen! Nu vet jag ju hur jag ska pynta till denna jul också för jag har ju redan gjort det en gång :-)

Det ska bli så kul att se reportaget, att få vara med om ett julreportage har alltid varit min dröm! Anna Truelsen och Jonas Lundberg gjorde ett helt fantastiskt jobb så jag är säker på att jag kommer att bli nöjd med resultatet! Nu är det bara  en månad kvar så är äntligen advent här och lyser upp vårt trista mörker, såååå härligt! kika in i Fabriken om ni vill se de andras söndagsbilder (som säkert inte handlar om jul).
Längtar ni efter jul?
Ha nu en fin fin söndag!
Kramar Maria i Lyckebo

6 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Mysigt! Jättefina bilder. Hoppas kunna få se några fler ur tidningen senare.

Jag har några likadana saker som dig ser jag. Ibland fastnar man för en julsak och den får hänga med varje år. Älskar alla sorts kulor i fattigmanssilver

Kram

LissenTo sa...

Vad kul med ett reportage, vad fint du har gjort. Vill gärna se fler bilder senare :-)

Ha en skön söndag//Lissen

the80sme sa...

Vad mysigt, och vilket jobb du gjort! Ser fram emot att se repotaget och följa dig när du pyntar "på riktigt". Vi flyttar till hus snart och det blir vår första jul där så jag behöver all inspiration jag kan få :)
Ha en underbar söndag!

Mitt hvite hus sa...

Så koselige bilder... det kribler litt etter å jule pynte her hjemme..

klemmer =))

Snuskebassa sa...

Så vakkert!
Veldig kjekt med reportasje :-)
Gleder meg til å se flere bilder!
Klem fra Liv

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka underbara bilder, måste bli ett så fint repotage!
Ha en härlig dag!
Kram/Lena