26 juli 2010

En gammal...


MANGEL! Jag har haft turen att få ytterligare en gammal mangel. Den här fina med den underbara färgen fick jag av sambons arbetskamrat, tusen tack M!


Färgen är underbart turkos/grön, jättefin. Tänk att de har vevat och manglat med den här fina saken förr i tiden.


Jag har målat den lite shabby vit där den tidigare var lackad i ljust trä.


Lite detaljer, urtavlor, en fin gammal ask full med massor av knappnålar av stål samt en doftpåse.


Jag använder nu mangeln som vacker prydnad, den står på mitt vitmålade symaskinsbord i
matrummet. Min andra mangel kanske ni minns att jag har ute i trädgården. Den vackra bilden som står där på mangeln har jag också fått, den låg som en överraskning i min brevlåda en dag i ett kuvert. Jag fick den ljuvliga bilden av en fin vän. Jag blev jätteglad!!
Nu när det har varit höstliknande dagar så har jag städat, flyttat om saker hemma och tänt massor av ljus och myst inne. Hoppas dock att värmen kommer snart igen!
Kram till er alla!
Maria i Lyckebo

6 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vad fint du gjort runt mangeln!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Koselig du har gjort det:)
eddaKlemmer

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Halloj där gumman!!! Men såå fint du har fått till det där runt mangeln. Jag har en också en nere i källaren men den är inte alls lika vacker som din. Hmmm rätt ful faktiskt =)

Ser att ni har det gott där nere i värmen. Själv så har vi haft en skitsommar. Iförrgår hade vi 7 grader vid midnatt! Så himla synd för det kyler ned vattnet så killarna blir baske mig sjuka då det promt ändå ska ut och bada. Själv har jag skonat mig från förkylning, ja och en rolig syn för byns invånare och djur då jag inte lyckades shapa upp mig till beach 2010 =D

Ha det så gott! KRAM Anita

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vilken underbar mangel du fått. Rätt skönt att det blev lite sämre väder så man kunnat pyssla lite inne. Ha det bra hälsningar Aydan

Lisa.L sa...

wow så himla vacker mangel :D och vad fint du gjort d ! kram

Anonym sa...

Vilken fin mangel.