19 oktober 2009

Vardagslyx!


Jag älskar helgen, alla i familjen är ledig, det är mys, god mat och snacks. Men jag vill även att veckorna, vardagen också ska kännas speciella, det är ju vardagen som livet mest består av. Vardagslyx är att vi alla samlas kring bordet och äter mat tillsammans, tända ljus, kanske en fin dukning, en festmåltid även mitt i veckan, göra en god äpplepaj och bjuda hem några vänner på fika m.m.


Den här pajen gjorde jag förra veckan men i veckan ska jag göra en ny för att bjuda några vänner på fika, de vet själva inte om det ännu *fniss* (Pajformen iform av ett hjärta köpte jag i Ullared) TA VARA PÅ VARDAGEN, NJUUUT, UMGÅS, MYSA MED FAMILJEN!

Kramar Maria

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hallojs! Visst måste man ha lite lyx i vardagen.Mysa umgås skratta pussas kramas.Ja fånga dagen.Söt pajform.Ha en ny lyxig vecka kraizar ~~~~~RITA~~~~.

Alexandra sa...

Vilken söt form!

Ja, vardagslyx är viktigt, så sant så sant! Jag tror många är dåliga på att ta till vara på vardagen. Många ser fram emot helgen så fort en ny vecka träder in. Väntar man bara på helgen så glömmer man ju bort att leva! Och leva här och nu är det viktigaste som finns!

Jag tror dina vänner kommer bli superglada när de blir bjudna på hembakad äppelpaj!

Kram Alexandra

rustik charm sa...

Du har så rätt. Man måste njuta även på vardagarna och lyxa till det lite då med:)

Fin form.

Ha en bra dag.
Kram Kristina

mistel sa...

Ja visst är det mysigt på helgerna när man kan koppla av vardagen. Jag tycker det är mycket snyggt med de stegar du har i hörnen med olika pynt på. Det är en ide som jag tänker "knycka" från dig.
Ha en bra dag
gunbritt.johnsson@spray.se

Anonym sa...

Instämmer helt med dig vi får inte glömma vardagslyx ibland! Vännerna blir säkert supernöjda när de smakat din äpplepaj. Läcker pajform!

Alltid lika kul att titta in hos dig, njuter mitt ögongodis!

Ha det bäst!

Kram Renate

Mina Lantliga Rum sa...

hej!

så gott det ser ut och pajformen var så söt!
du har så mysigt,jag kikar ofta in till dig och inspireras av dina bilder,det är också lite vardags lyx att hinna blogga hihi..kan bli svårt ibland med barn.

ha det bra i veckan,kram!

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Håller helt med dej att man måste gotta sig även i vardagen för livet består ju mest av vardagar. Jag jobbar så sent jämt så det blir svårt att få till mysstunder med vänner och familj men ljus tänder jag alltid...överallt.
Kram Marie

Mitt Lantliv sa...

Hej!

Första gången jag är inne på din blogg. Måste bara säga att du verkar ha ett hel mysigt hem. Helt i min smak :)

/Sophie

Camilla sa...

Hej hej:). Jag la till dej i min blogglista, var det ok? Tänkte att eftersom du inspirerat mej så mkt, så skulle det va kul å ha dej på min blogg. Om du misstycker, tar ja bort det. Mumsig paj, ska baka i morgon jag:)

Kram Camilla

Anonym sa...

Mums vad gott med paj! Å vilken fin pajform - synd att Ullared ligger alldeles för lååååångt bort. Någon som vet om den finns norrut (närmare bestämt Bollnäs Hälsingland)? Ha det så bra! Kram från Krista i Bollnäs

Anonym sa...

Tänk vilka guldkorn man hittar när man sitter och slösurfar i höstmörkret:)
Tack för titten, kommer snart igen!
/ Mimmi

pillan sa...

äppelpaj ...mums det är ju bara så gott
Och blir den serverad i en såndär fin form blir den ju ännu godare..

kram