14 april 2009

Uteliv :-)

I påskhelgen började jag att röja på altanen, planteringsbordet ska egentligen bäras ner och bort till köksträdgården men då sambon grejade med renoveringen och var fullt upptagen och bordet väger bly så fick det vänta. Tillsvidare har jag satt dit lite mysiga ting.


Jag satte också ut lite ting och inredde altanen lite men det ska bli lite annorlunda när sommaren kommer närmare. Här satt jag i helgen och läste nya Vackre hjem och Jeanne d`arc livings magasin, underbart! Men ärligt talat så varade det inte mer än max 10 minuter, med en liten vild snart 2- åring så blir det inte mycket till vila *fniss* det får bli när man blir pensionär! Det är ju så härligt nu när man börjar flytta ut och lever mer ute än inne. Nu ska jag gå och röja i vardagsrummet, sonen har varit med en kompis och hans familj och handlat i leksaksaffär idag *lycka* så all kartong, papper och plast från dykarsetet han köpte ligger i ett stort kaos över hela golvet! Det lönar sig att gå påskkärring (och få pengar i korgen) även om man avskyr att ha fräknar målade på näsan, det inser han nu *fniss*
Tack för att ni kikar in här! Önskar er en fortsatt fin vecka!
Maria

12 kommentarer:

Sidsjöbäcken 10 sa...

Så mysigt du gjort!
Kram Martina

Leamarlené sa...

Gud så mysigt du har gjort det. Där hade jag gärna suttit med dig hela helgen och läst tidningar. Själv har jag inte fått fram någonting ute...har varit för lat för att orka plocka fram...och sen så vill jag ha nya trädgårdsmöbler så det kanske är dom gamla som gör att jag inte har lust.

Kram, Marlene

Gammalt o nytt sa...

Så otroligt fint du har gjort!!
Kram Irene

hemma hos lilla mej sa...

du har gjort helt .underbart fint.Du är duktig.kanon duktig.Va mysigt att vara påskkärring och få egna pengar att handla för.Tidningarna du läser följer jag oxå ,dom är ju helt underbara.Jag kan läsa om och om igen man kan kolla hur mycket som helst.Ha nu en mysig kväll kramizar ~~~~RITA¨~~~~~.

hatte och matte sa...

Visst är det underbart? Jag har utvecklat mina första fräknar redan. =)
Kram!

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vad fint du har gjort ute. Det är härliga tider som väntar oss. Fniss... känner igen mig i så mycket som du skriver. Har själv fullt upp med min 2-åring och mina gossar (4 och 6) gjorde sin påskkärringsdebut i år. Också väldigt famgångsrik sådan. Det gäller att vara lite av en strateg. Min äldsta, som är lite mer trygg i sig själv fick klä ut sig till påskkäring och min yngre till påskgubbe, det gick superbra! Visst är Vakre hjem ett underbart magasin. Går och väntar på nästa nummer. Ha en skön vecka! Kram Anna-Lena

Mamma C sa...

Vad fint du gjort, förstår att det inte blir långa sittanden när man har småttingar.
Kram Mammma C

Malin sa...

Så utrolig fint du har gjort det der ute!
Virkelig inspirerende!
Skal jeg ut å ordne litt i morgen om det ikke regner.. for det gjorde det idag:(

Du er flink!!

God klem malin

Snuttan sa...

Så fint du har fixat till det. Helt underbart
Jag köpte mig ett planteringsbord till i helgen
En på framsidan och en på baksidan

Kram
Åsa

Em sa...

Åh jag önskar att jag hade mer än balkong när jag ser hur mysigt du gjort! Du bjuder verkligen in våren med kläder på sträcket!!!
Härligt!

Kram Em

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Maria!
Så fint du fixat!
Önskar att all sablars snö ska pysa undan här uppe snarast så framkomligheten blir bättre ut på altanerna hos oss...
ja du 2-åringar...phu, som du säger vila får man göra som pensionär!
Ha det gott!
Kramar Camilla

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja så härligt att få påbörja pyntningen utomhus. Här har ett tag kvar. men den som väntar på nåt gott...

Kram Viveka