12 februari 2009

Lite av varje...


Idag är vi lediga och stökar här hemma medans snön faller ute! Jag har köpt ett stort dokument som jag satte upp istället för tavellisthyllorna.


De här söta virkade ljusmanchetterna köpte jag på loppis i måndags för 5 kr/styck


Tyckte de blev jättesöta tillsammans med fattigmanssilvret, fattigmanssilverlyktan är också ny från panduro, köpte 4 stycken, de var jättefina!


Här är några av de gamla tingen jag fick av min farmor, en trådrullehållare som jag målat och massor av ljuvliga små träspolar!


Spetsen köpte jag också på loppisen för 20 kr, jag handlade för 30 kr och var såååå nöjd! Det behövs inte mycket för att man ska bli glad :-)


Jag handlade lite andra fina ting från panduro, väggord med mera som jag visar en annan dag!
Jag har suttit och pysslat lite, dekorerat en bloggbok som jag ska kunna ha ligga framme,min andra är ingen skönhet! För ideerna sprudlar när man kollar in allas fina bloggar! Tyvärr har jag inte hunnit med det så mycket i veckan, måste ta en inspirationsrunda ikväll!
Önskar er alla en härlig dag i snöyran, KÖR FÖRSIKTIGT!
Kramar i massor och tack för mail o kommentarer, ni är såå goa hela bunten!
Maria

15 kommentarer:

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Vilka fina bilder!
Visst är det roligt att bli inspirerad.men nu har jag så mycket i mitt lilla huvud att jag också måste ta mig och göra en inspirationsbok,så att jag kan bocka av allt efter som.
Kram Irene

Emelie sa...

Hej i snön!
Så fint du gör! Blir nyfiken på brickan som alla skönheter står på...vad är den gjord av, plåt? porslin? Bilden på vardagsrummet är så mysig! Man vill bara få en kopp te i handen och slå sig ner.

Det är verkligen en särskild känsla i magiska ting från mormor och farmor. Jag har inte min farmor längre men jag har nnågra få utvalda saker som är farmor för mig. Bla gamla trådrullar i trä och en hel låda med spets. Min farmor efterlämnade 3 söner och ingen av dem var intresserade av dessa saker...

I helgen väntar spännande saker, vi ska måla om i sonens rum...och när vi ändå är i farten så ska en bordsskiva äntligen få några lager med vit färg också...

Ha en skön helg!
Kram Em

My home is my Castle sa...

Nydelige bilder og det dokumentet er VAKKERT !!!

Ha en fin dag
Klem,Kari

Therese sa...

Vilka fina bilder och en snäll farmor du har =).
Bra idé det där med en blogg bok, jag borde ha en liggandes brevid sängen. För det är när jag försöker somna som jag får dom bästa idéerna.
Ha en ljuvlig vinter/vår dag.
/Tezz

Kirsi sa...

Love your photos.

br,

Kirsi

Vita små hjärtan sa...

Så mysiga saker du fått!!! Kram

Lantligt i stan sa...

Vad fint du gjort! Gillade arrangemanget på brickan med fattigmanssilvret. Dokumentet skulle jag också vilja ha, vart har du köpt det?
Kram Anki

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig flott du har gjort det hjemme hos deg. Det store veggordet var råfint. Ikke dumt med en inspirasjons bok=)

Nyt kvelden Klemmer Kerstin

Fröken Piff sa...

Åh, jag blir så inspirerad när jag tittar på dina bilder att jag blir galen, haha:) Lika fint som alltid! och det där stora dokumentet sitter på min mammas vägg också, såå fint!

Ha det så bra! Kram!

Myrrabutiken sa...

Vad fint och mysigt du har det...man blir lugn o harmoniska av ditt hem, skönt!Ha en härlig fredag/Jenny

Martina Andersson sa...

Hej min vän! Kikar in hos dig och önskar dig och din familj en jätte härlig helg och påminner er om att njuta av alla hjärtans dag på lördag! Va rädd om dig massor av härliga hälsningar Tina

Klarbos Blogg sa...

Underbart!!!!!
Kram Malin

Skomakartummen sa...

Mmmm... så fint du har det. Visst blir man inspirerand av alla bloggar... Man har tusen idéer men när kvällen kommer somnar man lätt i soffan, tja alla fall jag...
Hoppas du får en bra helg
kram sari

Anonym sa...

Vilket jättevackert hem ni har, kul att du vill visa!!!
Trevlig blogg dessutom; hit kommer jag tillbaka.

http://rosalucia.bloggagratis.se

PIA sa...

hej maria vilket underbart hem du har jätte mysigt ombonat. blir så inspirerad av allt det vackra.jag undrar var du har köpt det fina stora dokumentet? mvh pia H