19 februari 2009

Längtan...


N längtar jag efter solen, ljuset, våren och PÅSKEN! Några små pippifåglar har flyttat in i min bur, de är väldigt lättskötta, köpta från panduro :-)


Den här bilden är från förra våren, påsken.


Jag har faktiskt tjuvstartat lite med att lägga några vaktelägg i en fattigmanssilverskål tillsammans med lite spets, fint!


Den här bilden från jeanne d`arc living är ljuvlig! Alla bloggare dekorerade ägg på löpande band förra året och nu är det snart dags att sätta igång igen! Jag beställde lite material från panduro idag, snart ska här pysslas!


Tillsist några bilder på min lilla persiljebunt köpt på REA för några kronor, oäkta men väldigt söt där i korgen


Nu ska jag byta blöja på lillan, ta disken, städa upp barnens leksaker och göra lite mellanmål, en vanlig ledig dag hemma med de små bustrollen!
Ta hand om er!
Maria

15 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så vakre bilder, jeg nyter det. Jeg fikk magasinet fra Jeanne D`arc i går... ren nytelse å se i det. Jeg skal en tur på Panduro i ettermiddag , skal kjøpe inn litt utstyr jeg kan lage av. gleder megO=)

klemmer Kerstin

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!!

ååå så fint.
Ja förra året var rena äggkläckningsmaskinerna på bloggarna runt om....ska bli roligt att se vad det blir i år....

Kramizz Nilla

Naija sa...

Tack för inspireande blivande påskideer:)

mylovelygrandma sa...

Hejsan! Oj vad man längtar efter påsk nu! Vart har du köpt de fina vakteläggen? jag är ju lite ny på det så jag har ingen aning om vart man hittar sådana:) Perfekt med låtsas pippifånglar, slipper man ju ljudet också! Ha en trevlig kväll! Kram på dig!

Siren sa...

Flotte bilder! Var ikke blogger i fjord, så det blir spennende å se om det blir egg produksjon i år! :)

Sologbolig sa...

Så nydelige bilder. Her lengtar eg også etter våren, vi har snø og slaps og det er ikkje noe særlig. Snart påske såman får vel starta med litt påskekreativitet...... men akkurat nå er ikkje kreativiteten til stede. Ha ein fin kveld!

My Lovely Things sa...

Hej fina bilder!!
var ute i min lada inna och letade efter mina påskägg..hittade mina hemma gjorda men int emin små i keramik..ska leta i morrn när det blir ljust..

här sågas det panel för fullt..jag hoppas på att få grund måla den bit som kommer upp i kväll..
ha det så bra..
kram anna

Mamma C sa...

Ja nu är det bara och sätta igång pysslandet för påsken. Jag gjorde faktiskt några ägg förra året oxå.
Kram mamma C

Emelie sa...

Hej!
Ja nu börjar man bli riktigt sugen på att få börja med lite påskpyssel. Bort med minusgrader och fram med knoppar lökar och grönt. Idag har jag varit och fotat mängder med blommor i en underbar liten butik - väldigt inspirerande.

Ha en skön helg!
Em

Marie sa...

Hihi, tänk vad vi alla dekorerade ägg förra året, men kul var det! Enkelt pyssel som även barnen kan vara med på, Elsa tyckte det var superkul och gjorde flera stycken ägg. Får nog bli några i år också!!!
Jättefina bilder, mysigt att vi går mot påsktider!

Mina gamla schabloner har jag fyndat på www.ebay.com för några månader sen. Har velat ha sådana så länge men tyckt att de har varit så fruktansvärt dyra! Men så fick jag ett infall och gick in och kollade på ebay och hade värsta flaxen och fick dem jättebilligt. Ibland har man tur!

Ha en fin helg Maria!
Kram Marie

Loppis Lycka sa...

Vilken fin blogg du har! Så fina saker du har i ditt hem! Lägger en länk direkt till din blogg så jag kan komma tebax
Ha det så bra Josefine

ängeln i vitt sa...

Hallojsan vännen!

Det är paus i dansen så jag hinner kika in till dig. Det är ju tur att jag sitter ja, jag menar att jag håller på att tuppa av. Din lille rackare där.... hur i hela friden fixar du till allt så himla fint och mysigt? Ja, jag får inte in det i min kålrot. Vet nog svaret själv hihi ( just nu är den nog igenkorkad med färg och så mycket mer får inte plats )

Blåste ur det slemmiga skiten ur några ägg idag. Jag hade bara bruna ägg hemma och såklart var jag ju tvungen att måla dom vita... vilket slavgöra alltså... ja, jag visste inte hur jag skulle sätta fingrarna så att heeeela ägget blev målat på stört.... du vet, här måste ju allt gå i 110.

Nä, nu börjar dansen och virkning av mormorsrutor hihi ... hej så länge.

Kram på dig / Carina

Martina Andersson sa...

Hej min underbara underbara vän!
Hoppas att veckan varit bra för dig och att du nu njuter av att helgen som är hos oss! Kikar in och beundrar dina fina bilder, det är så roligt att man blir inspirerad av att titta här hos dig!
Va rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull!
Kram Tina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Så vackra bilder Maria!
Ja visst längtar man till påsk så man får börja att pynt! Hihi ja herreje så man kläckte ägg =). Undra om fågelboet som jag knåpade ihop ännu är helt? Fasiken jag tror jag satt en timme och svor åt alla spretande grenar! Och jag svor ännu mer då maken flinade och häcklade mig då han gick förbi =) Ja vilka påskminnen!

Det som är så trist här uppe är att det ännu är full vinter till påsken så vi har inga vackra utslagna kvistar eller vårblommor. Bara en massa snö, snö och snö!!!

Nä nu ska jag gå och spackla mig. Ska på middag ikväll!

Ha det så gott gumman!

KRAMISAR Anita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du gör så mycket fint,alltid blir man inspirerad av dina bilder.
Påskpyssel behöver jag ideer till.
Ha en bra söndag
Kram AnnaMaria