28 december 2008

Trött på julen!

Nu har jag tröttnat på julen! Ska sanningen fram så brukar jag slänga ut julen på annandagen ibland! I år har jag dock hållt mig och jag är inte sååå trött på det som jag brukar eftersom julen i år går i vitt!! Men nu börjar jag längta efter att lätta upp det lite hemma, vita blommor, vita nya textilier, ljusare, lättare gardiner...

Fylla på med nya plättar i luften och annat grönt!


Jag vill ha vår nu! Konstigt att man alltid längtar framåt, innan julen längtade jag efter advent och nu längtar jag efter våren! Fast det är viktigt att njuta här och nu också och det gör jag verkligen, idag ska vi bara mysa hela familjen, hjälpa mina föräldrar och ordningsställa deras nya vackra vita hall som jag ska be att få visa här senare.

Här är några av mina julklappar, en till likadan härlig pläd som jag hade innan, jag älskar dem! Samt två vackra kuddar med monogram på. Presentkort, pengar, stekgryta och en underbar lykta fick jag också! Jag har beställt mig lite julklappar för mina julpengar som jag hoppas kommer nu i veckan :-)
Måste visa några av barnens fina julklappar också, Ängla fick massor av ljuvliga möbler och två kaniner från Maileg! Sååå fina!!


Hon fick också ett underbart teset i tyg! Hennes favoriter var nog dockvagnen, dockor, keyboard och ett prinsesstält som hon fick!

Sonen fick underbara soldatsaker och trummor, bowlingsetet med soldater och den tillhörande trummburken är från Maileg. Gissa om jag längtar efter att få deras rum klara NU!!! Ännu är det låångt kvar, jag försöker stå ut med att hoppa över alla leksaker nere i vardagsrummet, gahhhh!!!! Han fick massor av andra saker också, WallE med tillhörande STORT center, turtels, Rorri racerbil, smålego, spel, filmer, pysselböker m.m. Gissa om deras rum behövs nu??!! Tillsvidare får de ha en hörna i vardagsrummet.
Jag vill önska er alla en god fortsättning!!!
Kram kram Maria

12 kommentarer:

Cia sa...

You have so beautiful home <3 I come here often and enjoy all of your nice pictures:)

Happy new year to your family!
Cia

Mamma C sa...

Håller med dig om att man blickar framåt hela tiden. Vem vill inte ha vår nu och känna solen börja värma igen. Så mycket fint dina barn hade fått i julklapp. Kan förstå att du vill ha deras rum klara.
Kram mamma C

My Lovely Things sa...

Hej!!
förstår vad du menar..Håller med om att när man har en Jul som går i vitt så blir man inte så trött..

Jag ska ha kvar min Jul ett par veckor till...Tycker det är mysigt..Skulle vilja ha nya vita skira gardiner..för jag har mina panellängder som jag hade i förra huset..vill ha lite större och skrirare här..det får bli sen..
Ja vår är mysigt..men jag ska försöka hålla mig till den årstid som är nu..det är inte alltid helt lätt..men nu är det rimfrost och då känns det ju som vinteri alla fall..
fina saker du fårr..barnens saker är ljuvliga..förstår att du längtar efter rum till dem..
ha det så bra..
kram anna

Ullis/Leva på landet sa...

Längtar ockå till våren nu. Blir lite extra glad när solen skiner för fullt ute. Förstår dig helt när du skriver att du vill ha barnens rum klara nu. Är ju så skönt att slippa ha alla leksaker i hela huset. Men det spelar inte så stor roll att de har egna rum ibland för lego har jag haft i hela huset ändå tills för bara ett år sedan.
Ha det bra!
Kram Ullis

Alexandra sa...

Så fina julklappar barnen fick! Förstår att du vill att barnen ska ha eget rum!

Jag ser också fram emot våren, framför allt längtar jag efter att det ska bli ljusare... Vi har knappt ingen jul att slänga ut eftersom vi flyttade för en vecka sedan så här ska inredas med ljusa härliga våriga färger!

Ha det så bra!
Alexandra

Anonym sa...

Men du hade en OHYGGLIGT vacker gran i vilket fall! :) Jag tycker att det känns helfel med julen hemma på Nyårsafton, så jag förstår dig - absolut!!!
God Fortsättning du goa´!!!

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Jag ser att ni har överlevt julen ;)
Sååå mycket fint ni fick..
Vad roligt det ska bli att få se barnrummen sen när dom blir klara..
Ha nu ett gott slut på detta året !!
Kraam Anette

Jojo sa...

Vilka underbart härliga leksaker!
Man önskar nästan att barnen var så små att de lekte med såna saker än.. =)

Här har du en till som har anti julfeber numera. Det var roligt så länge det varade, men nu mera? Nä tack. Fast jag håller med dig, det har verkligen gått lite bättre nu då julen har varit vit, även här, lite lättare och mer smältbart =)

Kram Jojo

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Jag är likadan, städar gärna bort julen på juldagen redan, men jag har lyckats hålla mej...men till nyår är det puts väck kan jag lova..

Den stora vita stjärnan har jag köpt för ett par år sedan..från Rusta(!) tror jag att det var.

Hoppas allt är väl med dig!

Kramar Camilla

Martina Andersson sa...

hej på dig !
Kikar in på din blogg och inser igen att jag kommer att besöka din sida ofta !
Hoppas att allt är bra kram tina

Inspiration i vitt sa...

Hej Maria, dina julbilder är underbara att titta på och visst är det härligt med en vit jul, precis som du säger så tröttnar man inte lika lätt.
Fina julklappar du visar och din flicka fick så gulliga grejer.
Kram på dig och gott nytt år/Ingela.

Linneagården sa...

Nu ser vi framåt, men jag "jular" några dagar till, hihi.

Vilka fina julklappar dina barn fått, helt i min smak!!

GOTT NYTT 2009

kram kram /madelene