7 december 2008

Dukningstips och skidor!

I lördagskväll hade jag min Lilljul med några tjejkompisar och här kommer några bilder från dukningen. Fast strutarna hade jag inte då, de är tänkta till att fylla med tex. julgodis att äta som efterätt eller som en gåva att ta med sig hem.


Jag använde kakformar som servettringar till mina nya loppisfyndade vita tyg servetter. På varje tallrik har jag fäst en julgransljusklämma.


Jag hade oxå gjort placeringskort av pepparkakor med vit glasyr som jag skrev namnen med. (finns ej med på bild) Vi drack glögg, bytte julklappar, åt mat, julgodis och fnissa! Tack tjejer för en helmysig kväll :-)


Idag är det andra advent, andra ljuset har tänts :-)


Nu till den skumma titeln skidor :-) I höstas fyndade jag ett par svarta gamla fula skidor på loppis för 20 kr som jag direkt kom på vad jag skulle göra med dem.
Jag målade dem vita o har dem som prydnad nu till jul. Ja här är det bara det dem kan användas till, snön lyser med sin frånvaro som vanligt om vintern.


Tyckte det blev lite mysigt med skidorna i hallen samt skridskor som pynt. På tisdag bär det iväg på bussresa med ett glatt gäng tjejer till Ullared, sååå skojsigt!!
Önskar alla en mysig vecka! Har såå ont om tid till att kommentera nu men tackar ödmjukast för alla som lämnar några rader efter sig, dessutom flera nya som lämnat spår efter sig, blir såååå glad!!
Pöss pöss Maria

13 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Vad fint du gjort!!! Vid det bordet hade man gärna varit gäst!

Ha det kul i Ullared! Där är gott om folk just nu, jag var där förra veckan och trängdes....:)

Kram!

Mia sa...

Vad smart med ljushållarna vid dukningen, en av många bra idéer jag ska försöka memorera. :)

Ha en trevlig kväll!

Kram Mia

Unknown sa...

Vilka härliga idéer,skidorna vart sååå fina. Kul med annorlunda saker. Hoppas du hittar massa fynd på Ullared Kram sari

Skomakartummen sa...

Ha Ha... norpade min mans dator och märkte inte att jag publicerar inlägg i hans namn ha ha... så tokigt det kan bli. Ha det gott i ullared kram sari

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!!

Ååå jag kommer gärna med i tjejgänget nästa jul....hihihihihihi...

Underbart vackert!

Du har en award att hämta hos mig!

Kramiz Nilla

Viveka i Bläckhornet sa...

Men så mysigt det lät med en lilljul med tjejer. Dukningen var vacker med alla ljus :)
Jaså du står utan snö. Ja här har vi mer än vi behöver. Gubben skottar för fullt på dagarna...Brrr.

Kram Viveka

Nika sa...

Du har ju hur mysigt som helst!
T o m skidorna blev fina.. Här, där jag bor lider vi ingen brist på snö, det vräker ner varje dag, ska försöka klämma in en bild på min blogg vid tillfälle!
Ha en trevlig dag i Ullared!

Vit Spets sa...

Halloj Maria!
Hoppas att allt är bra med Dig! Så häftigt att använda pepparkaksformar som servett ringar *hiihi* det skall vara Du som kommer med en sådan idé!

Skidor ja!!! det har jag oxå letat & letat hur länge som helst... min farfar hade gamla skidor när han levde för en massa år sedan men mina farbröder slängde bort dessa :(

Snö har vi i massor, det är så himla mysigt!

Sköt om Dig oxå skickar jag massor av kramisar
//Siv

oumberligating sa...

Hej! Sitter och googlar på ordet "shabby chic" och hamnar på dein fina och trevliga blogg, har shabby chic som tema idag på mitt inlägg på www.oumberligating.blogspot.com titta in och fundera på bröllops iden, du med alla dina tjejkompisar så måste helt klart du så iden att ha ett shabby chic bröllop, jag har iden och du utför det. Tänk dig sedan att brudparet hämtas i en sol och vindnött Cadillac cabriolet(ler) Hoppas vi hörs i cybervärlden mvh och ha en bra dag från Peter Olofsson

♥ Fyra årstider sa...

Vad roligt att du ska vara med i Tove, jag ska kanske vara med till våren..de håller på att prata om det så vi får se hur det blir. Spännande!
Kram Lotta

Ullis/Leva på landet sa...

Du har det så otroligt fint och mysigt. Att ha skidor inne har jag inte tänkt på tidigare men det var ju mysigt.

Kramar Ullis

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Så fint du dukat!
Skidorna..vilken bra idé! Vi har massor med snö men jag skulle nog oxå bara använda dom som dekoration iallafall..=) Jag är nämligen den mest osportsliga i den här landsändan tror jag...

Ha det bra!
Kramar Camilla

Emmily sa...

Vilket mysigt hus du har, Vitating!